Football Talk

Οι ήρωες των τελευταίων λεπτών: Μπενζεμά, Ντε Χέα και Ικάρντι

Οι ήρωες των τελευταίων λεπτών: Μπενζεμά, Ντε Χέα και Ικάρντι

Οι Καρίμ Μπενζεμά, Νταβίντ ντε Χέα και Μάουρο Ικάρντι χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στις ομάδες τους στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Τη νοοτροπία «refuse to lose» έβγαλαν στο χορτάρι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νταβίντ ντε Χέα και ο Μάουρο Ικάρντι. Οι τρεις σουπερστάρ ήταν πρωταγωνιστές για τις ομάδες τους καθώς χάρισαν πολύτιμες νίκες με… δραματικό στυλ στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.
Πάμε να θυμηθούμε τι έγινε την Κυριακή (19/09) και πως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγαν με το τρίποντο της νίκης…

Ο «εκτελεστής» Καρίμ Μπενζεμά


Με δύο γκολ στο 86’ και το 88’ απέδρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από το Μεστάγια κερδίζοντας με 2-1 τη Βαλένθια. Πρωταγωνιστές ποιοι άλλοι; Βινίσιους και Μπενζεμά οι οποίοι έχουν πετύχει 11 γκολ και έχουν μοιράσει 6 ασίστ στη φετινή LaLiga. Φανταστικά νούμερα μιας και μιλάμε για μόλις 5 αναμετρήσεις, με τον Καρίμ Μπενζεμά να βγάζει για ακόμα μια φορά το «φονικό» ένστικτο του σκόρερ.

 

Ο «φύλακας άγγελος» Νταβίντ ντε Χέα

Την πρώτη του επέμβαση σε πέναλτι μετά τον Απρίλη του 2016 πραγματοποίησε ο Νταβίντ ντε Χέα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ο Λουκ Σο έκανε χέρι σε σέντρα του Γιαρμολένκο και ο Ντέιβιντ Μόις πέρασε αλλαγή τον Μαρκ Νομπλ για να εκτελέσει το πέναλτι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έγινε ο ήρωας των «κόκκινων διαβόλων». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Χέα απέκρουσε πέναλτι έπειτα από 40 αποτυχημένες απόπειρες, συμπεριλαμβανομένων των πέναλτι στον τελικό του Europa League απέναντι στη Βιγιαρεάλ.


Τα φώτα στον Μέσι, η λύτρωση από τον Ικάρντι


Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Λιονέλ Μέσι λόγω της αντίδρασής του στην αλλαγή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά στο αγωνιστικό σκέλος του ματς απέναντι στη Λυών είχαμε πρωταγωνιστή τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Παρί Σεν Ζερμέν στο 93’ κάνοντας εορταστικό το κλίμα στο Παρκ ντε Πρενς.


Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0