Football Talk

Βιεϊρίνια: «Δεν περίμενα τις 250 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ» (video)

Βιεϊρίνια: «Δεν περίμενα τις 250 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ» (video)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την συμπλήρωση 250 συμμετοχών με τη ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Αστέρα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» μίλησε στην κάμερα του PAOKTV για τη σημασία αυτής της νίκης, αλλά και τη δική του παρουσία:

Για τη νίκη στην Τρίπολη:

«Το ξέραμε ότι εδώ θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε στο 90λεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και με τη μία, με το πέναλτι πετύχαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι 3 βαθμοί, για να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα».

Για τον τραυματισμό του:

«Πονάει αρκετά, γι’ αυτό προσπάθησα να δοκιμάσω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσα. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, για να μπορώ να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για τις 250 συμμετοχές στα «ασπρόμαυρα»:

«Στην αρχή δεν το περίμενα αυτό, γιατί όλοι ξέρουν ότι την πρώτη μου χρονιά ήμουν δανεικός, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο και όμορφο ταξίδι με αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που έχω αυτά τα νούμερα και μακάρι να έρθουν κι άλλα με αυτή τη φανέλα.

Δεν υπολογίζω το που θα φτάσω. Όπως έχω πει, τη στιγμή που δε θα μπορώ να βοηθάω την ομάδα, θα σταματήσω. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά, νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω και αν με θέλουν, θα είμαι εδώ».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0