Football Talk

Νάπολι: Ετοιμάζει μία σειρά τύπου… «The Last Dance» προς τιμήν του Μαραντόνα

Νάπολι: Ετοιμάζει μία σειρά τύπου… «The Last Dance» προς τιμήν του Μαραντόνα

Η Νάπολι επιθυμεί να συνεχίσει να τιμά τον Ντιέγκο Μαραντόνα και σε αυτό το πλαίσιο, ετοιμάζει το κάτι… διαφορετικό που θυμίζει το «The Last Dance» του Μάικλ Τζόρνταν.

Η Νάπολι έχει ήδη τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με το να μετονομάσει το γήπεδό της από «Σάο Πάολο» σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ωστόσο ετοιμάζει και κάτι… άλλο.

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαορέντις, ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 60 ετών, παρόμοια με το «The Last Dance» τη σειρά δηλαδή του Μάικλ Τζόρνταν που προβλήθηκε στο Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, το ντοκιμαντέρ αυτό θα έχει διάρκεια περίπου 10 ωρών και θα καλύπτει τα επτά χρόνια που πέρασε ο Μαραντόνα στη Νάπολι.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε μία σειρά διάρκειας 10 ωρών το οποίο θα καλύψει τα χρυσά χρόνια του Μαραντόνα στη Νάπολι από το 1982 μέχρι το 1991. Αλλάξαμε και το όνομα του γηπέδου προς τιμήν του. Οι Ναπολιτάνοι έχουν δημιουργήσει αρκετά σημεία λατρείας του Μαραντόνα στην πόλη. Είναι μία μυθική φιγούρα για εμάς», ανέφερε ο Ντε Λαορέντις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0