Football Talk

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Απίστευτη απόδραση για τους «ροχιμπλάνκος» στο 100ο λεπτό, με γκολ του Λεμάρ! (video)

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Απίστευτη απόδραση για τους «ροχιμπλάνκος» στο 100ο λεπτό, με γκολ του Λεμάρ! (video)

Ένα απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη στο «Κορνέλα» της Εσπανιόλ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), η οποία σκόραρε το δεύτερο γκολ της στο 100ο λεπτό της αναμέτρησης, και συνδύασε την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν με μία εκπληκτική νίκη!

Μία συγκλονιστική ανατροπή πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κορνέλα» επί της Εσπανιόλ (1-2), με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση στο ημίχρονο, και να παίρνουν τη νίκη στο 100ο λεπτό, με σκόρερ τον Λεμάρ.

Αναλυτικότερα, σε ένα  κακό πρώτο μέρος για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου οι «ροχιμπλάνκος» έκαναν μόλις μία τελική προσπάθεια στον στόχο, ήρθε ο Ντε Τόμας να δώσει το προβάδισμα στην Εσπανιόλ, και να στείλει για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, την ομάδα του Σιμεόνε στα αποδυτήρια, ούσα πίσω στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Εσπανιόλ Ντε Τόμας, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του πρώην ποδοσφαιριστή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Εμπάρμπα, και πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημη αναμέτρηση μετά τον Μάιο του 2021, πανηγυρίζοντας και το παρθενικό φετινό γκολ της ομάδας του μετά από 310 αγωνιστικά λεπτά!

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του «Κορνέλα» η Ατλέτικο βγήκε περισσότερο αποφασισμένη, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53ο λεπτό ο Λεμάρ σκόραρε, και ο… VAR του στέρησε την χαρά, αλλά εν συνεχεία η υπεροχή των φιλοξενούμενων «απέδωσε καρπούς».

Αρχικά, ο Καράσκο ισοφάρισε στο 79ο λεπτό, και εν συνεχεία ο ίδιος ποδοσφαιριστής «έφτιαξε» με ωραίο τρόπο το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης στο 100’, με τον Λεμάρ να βρίσκει δίχτυα, και να «υπογράφει» την πρώτη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Εσπανιόλ μετά από τρία χρόνια, με την… αύρα της επιστροφής του Αντουάν Γκριεζμάν στο βασικό σχήμα!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Λόπες, Χιλ, Πεδρόσα, Καγιέρο (46΄ Ρεκάσενς), Καμπρέρα, Ντάρντερ, Μορλάνες (59’ Μορόν), Βιδάλ, Εμπάρμπα, Μελέντο (58’ Μπάρε), Ντε Τόμας (83’ Ντιμάτα)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ (46’ Τρίπιερ), Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο (46’ Κοντόγκμπια), Καράσκο, Γιορέντε, Κόκε, Κορέα (46΄ Λόντι), Σουάρες (Κούνκα), Γκριεζμάν (59’ Ζοάο Φέλιξ)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0