Football Talk

Στοχεύει στην πρώτη του νίκη σε πρεμιέρα ο Παναιτωλικός απέναντι στον Αστέρα που τον «δυσκολεύει»!

Στοχεύει στην πρώτη του νίκη σε πρεμιέρα ο Παναιτωλικός απέναντι στον Αστέρα που τον «δυσκολεύει»!

Ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία, και εντυπωσιακή παράδοση αναμένεται να διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στην πρώτη αγωνιστική της SuperLeague ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα την τελευταία δεκαετία, και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το πρώτο τους «διπλό» μετά την… έξοδο στην Ευρώπη!

Η προϊστορία τους δείχνει… ισοπαλία. Αυτό άλλωστε είναι το αποτέλεσμα που είναι κυρίαρχο στις πέντε από τις επτά τελευταίες τους συναντήσεις με έδρα το Αγρίνιο. Και όχι μόνο αυτό… Το 1-1 αποτελεί το τελικό σκορ σε όλες τους τις ισοπαλίες, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχει επικρατήσει και δύο φορές, στις μοναδικές αναμετρήσεις που δεν έχει δεχθεί γκολ!

Το τελευταίο του «διπλό» μάλιστα με 2-0 συνδυάστηκε με έξοδο στην Ευρώπη, πριν από μία τριετία, ενώ η τελευταία φορά που έχασε χρονολογείται το 2016! Τότε, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη τερμάτισε στην 7η θέση, με τον Πανιώνιο να καταλήγει στην πεντάδα, και τους Τριπολιτσιώτες να χάνουν την ευκαιρία να επαναλάβουν το «θαύμα» με την… Μάιντς, μόλις για τρεις βαθμούς. Αυτούς δηλαδή που έχασαν στο Αγρίνιο!

Παράλληλα όμως, η πρεμιέρα του Αστέρα στο Αγρίνιο, δεν είναι σημαντική μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την τοπική ομάδα, με τον Παναιτωλικό να έχει… ξεχάσει τι σημαίνει νίκη σε πρεμιέρα, εδώ και 10 χρόνια!
SUPERLEAGUE 2020-2021 / Ё́ɔًɊϓ - SԅсӠԑɐϋǓ (֙ԏÑVɁ: ͅʔQɁ ̐KٌTɍǠ/ EUROKINISSI)

Όσο εντυπωσιακό και αν ακούγεται, οι Αγρινιώτες επικράτησαν τελευταία φορά την σεζόν 2010-11 των Τρικάλων με 2-0, όταν αγωνίζονταν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έκτοτε μετρούν επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες, με την τελευταία τους πρεμιέρα να λαμβάνει χώρα στην Κρήτη, και να μην κρίνεται επιτυχημένη, καθώς το γκολ του Μάζουρεκ, ισοφάρισε με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Νέιρα του ΟΦΗ!

Ποιος λοιπόν θα αναδειχθεί νικητής στο Αγρίνιο; Ή καλύτερα… Θα υπάρξει νικητής, όπως άλλωστε δεν συνηθίζεται, με ένα διαφορετικό σκορ, πλην του 1-1, να αποτελεί παραδόξως εξαίρεση στον κανόνα;

Ο Μίλαν Ράσταβατς άλλωστε δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Μάκη Χάβο σε επτά παιχνίδια. Ήρθε η ώρα να «σπάσει» ακόμη μία παράδοση;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0