Football Talk

Κύπρος - Ρωσία 0-2: Νέα ήττα και παρέμεινε στον «πάτο» η ομάδα του Κωστένογλου (video)

Κύπρος - Ρωσία 0-2: Νέα ήττα και παρέμεινε στον «πάτο» η ομάδα του Κωστένογλου (video)

Οι ελπίδες για καλή πορεία της Εθνικής Κύπρου στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δημιουργήθηκαν μετά την συγκομιδή τεσσάρων βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν πλέον χαθεί οριστικά, μετά και τη νέα ήττα (2-0) από τη Ρωσία.

Μετά την ηχηρή «σφαλιάρα» στη Μάλτα, ήρθε και νέα ήττα για την Εθνική Κύπρου του Νίκου Κωστένογλου με 2-0 από τη Ρωσία στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική, που την διατηρεί στον «πάτο» του 8ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τέρματα των Ερόκιν (6′) και Ζεμαλεντίνοφ (55′) με τον  Σμόλοφ να πιστώνεται τις ασίστ και των δύο τερμάτων. Η ανανεωμένη ομάδα του Βαλερί Καρπίν έδειξε τα δόντια της απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου που εμφανίστηκε με κενά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Σε πέντε ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ ο απολογισμός τερμάτων για την Κύπρο είναι 1 υπέρ και 6 κατά.

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Ψάλτης (77′ Ζαχαρίου), Καρώ, Κατελάρης, Παναγιώτου (61′ Αβραάμ), Ιωάννου, Αρτυματάς (72′ Χ. Κυριάκου), Κάστανος, Παπουλής (72. Μ. Ηλία), Λοΐζου, Πίττας (61′ Τζιωνής).

Ρωσία (Βαλερί Καρπίν): Γκιλιέρμε, Σαμοσνίκοφ, Ντζικίγια, Ντιβέεφ, Καραβάεφ, Γκολόβιν (68′ Γκουζάεφ), Μπαρίνοφ, Γερόχιν, Τσερίσεφ (46′ Ζεμαλεντίνοφ), Μίραντσουκ (65′ Mπακάεφ), Σμόλοφ (75′ Τιουκάβιν).

Σκόρερ: – / Γερόχιν 6′, Ζεμαλεντίνοφ 55′.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0