Football Talk

Τζον Φαν'τ Σχιπ: «Να δείξουμε την ανωτερότητά μας, με Σουηδία ο Τζόλης» (video)

Τζον Φαν'τ Σχιπ: «Να δείξουμε την ανωτερότητά μας, με Σουηδία ο Τζόλης» (video)
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζόν Φαν'τ Σχιπ -όπως τόνισε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου- θέλει οι παίκτες του να μη μείνουν στα λόγια αλλά να δείξουν εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι καλύτεροι από το Κόσοβο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Tζον Φαν'τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (5/9, 21:45 COSMOTE TV, OPEN) με το Κόσοβο τόνισε πως η Εθνική Ελλάδας πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη από το Κόσοβο και να μη μείνει στα λόγια.

Παράλληλα, σημείωσε για την απουσία του Τζόλη πως είναι σημαντική αλλά κάτι που όλοι ήξεραν από τη στιγμή που ήταν τραυματίας.

Αναλυτικά:

Γνωρίζεται καλά το Κόσοβο καθώς το έχετε αντιμετωπίσει δύο φορές, μετά τη νίκη επί της Γεωργίας έχετε μεγαλύτερο κίνητρο;

«Κάθε ματς για εμάς είναι. Έχουμε παίξει δύο φορές αλλά αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε καλύτεροι, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αν δείτε στο ποδόσφαιρο παίξαμε με την Αρμενία εκτός έδρας τη νικήσαμε και η Αρμενία βλέπουμε να προηγείται σε όμιλο με τη Γερμανία. Θα είναι ένα σκληρό και ενδιαφέρον παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να ακολουθήσουμε το πλάνο».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες ο Τζόλης δεν θα παίξει, πόσο θα επηρεάσει η απουσία του;

«Ο Τζόλης είναι τραυματίας, αναρρώνει και ελπίζω να μπορούμε να τον έχουμε στη διάθεση μας για το ματς με τη Σουηδία. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και ελπίζουμε να είναι στη διάθεση μας. Ξέραμε ότι είναι τραυματίας. Είναι ένας νεαρός παίκτης αλλά όχι έμπειρος. Μαθαίνει ακόμα. Έκανε μια φανταστική μεταγραφή στην Αγγλία και τη Νόριτς. Ελπίζουμε να τα πάει καλά στην Premier League ώστε η εμπειρία αυτή να βοηθήσει και την εθνική».

Έχετε δει το παιχνίδι με τη Γεωργία, ποιος είναι ο βασικός κίνδυνος;

«Βεβαίως είδαμε το παιχνίδι με τη Γεωργία, ενώ τους έχουμε αντιμετωπίσει και δύο φορές. Είναι μια δυνατή ομάδα, αμύνονται καλά, επιτίθενται γρήγορα. Θεωρώ πως έχουν αναπτυχθεί καλά και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν το καταφέρουμε αυτό θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν».

Είναι ένα ματς που το θέλετε πάση θυσία;

«Περιμένουμε πως και πως την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι αν θες να συνεχίσεις, να είσαι ανταγωνιστικός στο γκρουπ, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια, να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, αλλιώς δεν θα είσαι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Είναι σημαντικό κάθε ματς στον όμιλο ιδίως αν βρίσκεται στο κυνήγι. Για αυτό και είναι πρόκληση για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αναφέρατε πως και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, θεωρείτε πως το Κόσοβο θα είναι επιθετικότερο αύριο;

«Νομίζω ότι το Κόσοβο έχει εξελιχθεί σαν ομάδα αλλά και εμείς. Οπότε θεωρώ πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη. Μια λάθος απόφαση μπορεί να κρίνει το ματς. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα και στο τέλος μπορεί να κριθεί από μια λεπτομέρεια».

Ποιο είναι το πλάνος σας και ποιος παράγωντας θεωρείται πως μπορεί να κρίνει το ματς υπέρ της Ελλάδας;

«Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας και είναι θέμα λεπτομερειών. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Θα δούμε τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου μας αλλά πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0