Football Talk

Κατηγορίες της FA για παραβίαση κανόνων στον Μάρκ Μπόλα!

Κατηγορίες της FA για παραβίαση κανόνων στον Μάρκ Μπόλα!

Ο αμυντικός της αγγλικής Μίντλεσμπρο, Μαρκ Μπόλα, κατηγορείται από την FA για μια ανάρτηση που είχε κάνει στα 14 του χρόνια (9 χρόνια πριν)!

Ο Άγγλος αμυντικός της Μίντλεσμπρο, Μαρκ Μπόλα, βρέθηκε εξαπίνης κατηγορούμενος από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FA), η οποία κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή για άσχημη συμπεριφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2012, σε ηλικία των 14 ετών!

Ο ισχυρισμός της FA είναι πως ο παίκτης της Μίντλεσμπρο είχε κάνει ανάρτηση το αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει γραπτή προειδοποίηση, για να ακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας ή μια ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών είναι πιθανή, για την τοποθέτηση του αυτή.

Η τοποθέτηση της ομοσπονδίας:

«Η ανάρτηση αυτή, είναι προσβλητική, ακατάλληλη και τέτοιες τοποθετήσεις προσβάλλουν το ποδόσφαιρο, καθώς παραβιάζουν τους κανονισμούς και το νόμο Ε3.1 της FA. Να προστεθεί, πως αυτή η τοποθέτηση αποτελεί «σοβαρή παραβίαση» που αναφέρεται και στο Ε3.2 της FA, καθώς αναφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο ποδοσφαιριστής έχει προθεσμία έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2021 για να απαντήσει στην επιστολή μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0