Football Talk

Ραχίμ Στέρλινγκ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης, ενώ αφιέρωνε το γκολ του σε μία φίλη του που «έφυγε» από την ζωή λόγω του κορονοϊού!

Ραχίμ Στέρλινγκ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης, ενώ αφιέρωνε το γκολ του σε μία φίλη του που «έφυγε» από την ζωή λόγω του κορονοϊού!

Ένα ακόμη ρατσιστικό γεγονός έλαβε χώρα στο ποδόσφαιρο, στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας απέναντι στην Αγγλία, με τους φίλους των γηπεδούχων να εκνευρίζονται από το προβάδισμα των «Τριών Λιονταριών», και να πετούν μπουκάλια στον Ραχίμ Στέρλινγκ που πανηγύριζε το γκολ του, αφιερώνοντάς του σε μία φίλη του που έχασε την ζωή της.

Ιδιαίτερα άσχημα ήταν τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στην Πούσκας Αρένα, και προκλήθηκαν αποκλειστικά από τους φίλους της Ουγγαρίας, οι οποίοι αρχικά πέταξαν μπουκάλια με μπύρες στον Ραχίμ Στέρλινγκ και την υπόλοιπη ομάδα, κατά την διάρκεια των τραυματισμών, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκαν με ρατσιστική διάθεση,  τόσο στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και στο νεαρό Μπέλιγχαμ, που πέρασε στο ματς.

Τα εν λόγω σκηνικά μάλιστα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, αν αναλογιστεί κανείς πως αφού ο Στέρλινγκ βρήκε δίχτυα, για πρώτη φορά εκτός έδρας, μετά από έναν χρόνο, έβγαλε την φανέλα του, για να αφιερώσει το γκολ του σε μία φίλη του, που «έφυγε» από την ζωή, εξαιτίας του κορονοϊού.

Κατά την διάρκεια λοιπόν που ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκονταν στο έδαφος, με τα χέρια του να «βλέπουν» τον ουρανό, φορώντας μπλούζα που έγραφε «Θα σε αγαπώ για πάντα Στέφι Γκρεγκ», οι φίλοι των γηπεδούχων επέλεξαν να του επιτεθούν φραστικά, με την Ουγγαρία να καλείται και πάλι σε απολογία, μετά και τα πρόσφατα σκηνικά που είχα λάβει χώρα στο EURO.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0