Football Talk

Τα πιο καυτά ονόματα που είναι ελεύθεροι και αναζητούν την επόμενη ομάδα τους!

Τα πιο καυτά ονόματα που είναι ελεύθεροι και αναζητούν την επόμενη ομάδα τους!
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί για τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμβόλαιο, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που «κυκλοφορούν ελεύθεροι» και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Επρόκειτο σαφώς για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδο. Ένα δίμηνο, κατά την διάρκεια του οποίου οι Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξαν ομάδα. Εξήντα ημέρες που αποδείχθηκαν αρκετές ώστε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να κάνουν ρεκόρ, την ώρα που ο Αντουάν Γκριεζμάν επέστρεφε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Κίλιαν Εμπαπέ συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι του 2022!

Παρόλα αυτά, μπορεί τα «μπαμ» να ήταν αρκετά, αλλά τα ρόστερ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Αρκετοί ποδοσφαιριστές κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι περισσότεροι εξ’ αυτών θα βρουν δεδομένα ομάδα, και το «BN Sports» σας παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα που σύντομα θα… ανακοινωθούν!

Σερζ Οριέ: Αποτελεί την πιο πρόσφατη περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, με τον πρώην δεξιό οπισθοφύλακα της Τότεναμ να λύνει το συμβόλαιό του (είχε έναν χρόνο ακόμη) με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, και να «ψάχνεται» να επιστρέψει στην Γαλλία, από όπου και αφίχθη στην Premier League.

Νταβίντ Λουίς: Όταν έλυνε το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, έμοιαζε δεδομένο πως θα παραμείνει στον κόσμο της Premier League, με το όνομά του να είναι περιζήτητο. Παρόλα αυτά, οι ημέρες πέρασαν, ο Βραζιλιάνος δεν συμφώνησε με κάποια ομάδα, και εξακολουθεί να κάνει ατομικές προπονήσεις, αναμένοντας απλώς να… χτυπήσει το τηλέφωνο.

Ντάνιελ Στάριτζ: Καλά καταλάβατε! Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ είναι ακόμη ελεύθερος, και ενώ έχει ακουστεί αρκετά το όνομά του, τόσο για ιταλικούς, όσο και για συλλόγους της Γαλλίας, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον ξανά δούμε στην Premier League; Οψόμεθα…
P180918-065-Liverpool_PSG.jpg

Φρανκ Ριμπερί: Εξαιρετική ήταν η σεζόν που πραγματοποίησε ο Φρανκ Ριμπερί πέρυσι με την Φιορεντίνα, αλλά οι τραυματισμοί που έχουν επί της ουσίας, χαρακτηρίσει ολόκληρη την καριέρα του, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με την Ελλάς Βερόνα, μιας και θέλει να παραμείνει στον κόσμο της Serie A!

Ρανταμέλ Φαλκάο: Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 35άχρονος Κολομβιανός, με την εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την Γαλατασαράι να μην αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχει ακουστεί κάτι για αυτόν ως στιγμής, με τις επόμενες 15 ημέρες να είναι κομβικές.

Τζακ Γουίλσιρ: Για πολλούς το όνομά του ήταν δεδομένο πως θα συμπεριλαμβανόταν στην εν λόγω λίστα. Σε λίγο, συμπληρώνει δύο χρόνια ως ελεύθερος, με την ιταλική Κόμο να αποτελεί την μοναδική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Σε μία συνέντευξή του πρόσφατα, αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όντας πάντως σε καλή κατάσταση, καθώς ως στιγμής, προπονείται καθημερινά μόνος του!
h8zpqblbeh8cwvx7uyl5.jpg

Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Και όμως ο Ιταλός, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έχει βρεθεί χωρίς ομάδα. Οι σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα της Αλ Χιλάλ ήταν εξαιρετικές, αλλά το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε, με τον έμπειρο επιθετικό να αναζητά έναν τελευταίο καλό «μισθό». Το όνομά του έπαιξε έντονα στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ (κυρίως) και του Ολυμπιακού, με την περίπτωσή του όμως να μην προχωράει!

Πολλοί ακόμα βεβαίως είναι οι ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλέον έρχονται στο προσκήνιο, με τα ονόματα των Φερνάντο και Μπεν Αρφά, επίσης να συμπεριλαμβάνονται στην λίστα. Παρά ταύτα, δεν δύναται να μην γίνει ειδική μνεία στους δικούς μας Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα, οι οποίοι αμφότεροι αναζητούν τη νέα ομάδα τους.
siovas-1.jpg

Ο πρώτος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με κάποιο σύλλογο, ο δεύτερος έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλαβές την Τρίτη (1/9) και φημολογείται πως οδεύει προς La Liga και… Ράγιο Βαγιεκάνο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0