Football Talk

L’ Equipe: «Ανεβάζει την προσφορά της στα 200 εκατ. ευρώ η Ρεάλ για Εμπαπέ»

L’ Equipe: «Ανεβάζει την προσφορά της στα 200 εκατ. ευρώ η Ρεάλ για Εμπαπέ»

Δεν τα βάζει κάτω η Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μια νέα πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Κιλιάν Εμπαπέ ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Να δώσει ό,τι έχει προκειμένου να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης! Με τον χρόνο να την πιέζει – καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Τρίτη (31/08) – η «Βασίλισσα» ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να της απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα (30/08) για το αν είναι θετική ή όχι για την παραχώρηση του παίκτη.

Στην Ισπανία ανέφεραν πως οι Παριζιάνοι απέρριψαν μα πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων της Ρεάλ τονίζοντας τους πως αν δεν ανεβάσουν την προσφορά τους, ο παίκτης θα παραμείνει στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει όμως η «L’ Equipe», οι «μερένχες» φέρεται να άκουσαν τις απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου και σκοπεύουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην όλη υπόθεση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ρεάλ ανέβασε την προσφορά της στα 200 εκατομμύρια ευρώ, φθάνοντας έτσι κατά πολύ το ποσό που εξαρχής έχει ζητήσει η Παρί.

Συνεπώς αν οι Μαδριλένοι δώσουν αυτό το ποσό για τον Εμπαπέ, οι Παριζιάνοι δεν αποκλείεται να απαντήσουν θετικά στην πρόταση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0