Football Talk

Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μαχαίρας!

Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μαχαίρας!

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε η σοβαρή ζημιά που υπέστη στο γόνατο στο φιλικό του Ιωνικού

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας τραυματίστηκε στο φιλικό μεταξύ του Ιωνικού και του Πανιωνίου και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν την σοβαρότητα της κατάστασης όσον αφορά το γόνατό του!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιωνικού, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θεοδόσης Μαχαίρας, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Τα επόμενα βήματα είναι η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και ακολούθως θα υπάρξει η αποκατάσταση του.

Θεοδόση μείνε δυνατός, είμαστε δίπλα σου!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0