Football Talk

Ποτσετίνο για Μέσι: «Ήταν πολύ καλός, έφερε γαλήνη στην ομάδα»!

Ποτσετίνο για Μέσι: «Ήταν πολύ καλός, έφερε γαλήνη στην ομάδα»!

Ο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεμς μίλησε με κολακευτικά λόγια για την… πρεμιέρα του Λιονέλ Μέσι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν με δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ επικράτησε της Ρεμς με 2-0. Το highlight της βραδιάς, ωστόσο δεν ήταν άλλο από το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Ο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δήλωσε πως ο Μέσι έφερε τη γαλήνη στο παιχνίδι της ομάδας και πως το ξεκίνημά του ήταν πολύ καλό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν πολύ καλός όταν μπήκε στο παιχνίδι απ' τις πρώτες του επαφές με την μπάλα. Έφερε γαλήνη στην ομάδα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις καλά, ακόμη και για εκείνον. Ήταν χαρούμενος και καλά ενσωματωμένος στην ομάδα. Ήταν ζήτημα κοινής λογικής να μην ξεκινήσει βασικός.

Το καλωσόρισμα ήταν κάτι πολύ όμορφο απ' τους οπαδούς μας, αλλά και απ' τους φίλους της Ρεμς. Ο Μέσι ήταν χαρούμενος γι' αυτό. Το κίνητρο για ανταγωνισμό είναι εκεί για όλους μας, αλλά η παρουσία του φέρνει αισιοδοξία. Όλοι το νιώθουν και επηρεάζει και τους παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0