Football Talk

«Έκλεισε» Σάμπιτζερ η Μπάγερν Μονάχου – Απαντάει με Μορίμπα η Λειψία!

«Έκλεισε» Σάμπιτζερ η Μπάγερν Μονάχου – Απαντάει με Μορίμπα η Λειψία!

Μεταγραφικό «ντόμινο» στην Γερμανία, με την Μπάγερν να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αυστριακού μεσοεπιθετικού και η Λειψία να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Ήταν γνωστό, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Νάνγκελσμαν την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, πως ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ θα ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Πάντα με γνώμονα πως το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή στον γερμανικό σύλλογο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λειψία τα βρήκε με την Μπάγερν με ένα ποσό κοντά στα 16 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να παίξει στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Από την άλλη, οι «ταύροι» δεν θα μείνουν με κάτω τα χέρια, καθώς είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ιλάι Μορίμπα. Ο 18χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα είναι αρνητικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, το οποίο εκπνέει επίσης, το επόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να πουληθεί με κάποιο ποσό αυτή την στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής ήταν πρώτος στην λίστα της Τότεναμ αλλά ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην Λειψία την καριέρα του. Το ποσό που αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της, η γερμανική ομάδα είναι στα 20 εκατ. ευρώ.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0