Football Talk

Παναθηναϊκός: Κοντά στην ολοκλήρωση του deal για Παλάσιος - Τι ισχύει με Φεράρι

Παναθηναϊκός: Κοντά στην ολοκλήρωση του deal για Παλάσιος - Τι ισχύει με Φεράρι
Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός δημοσιογράφος που έφερε από την αρχή στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της ομάδα του Γιοβάνοβιτς για τον ποδοσφαιριστή. Τι ισχύει για τον αριστερό μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι.

Ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για μεταγραφές και βρίσκεται μια «ανάσα» από τους Σεμπάστιαν Παλάσιος και Φράνκο Φεράρι.

Οι «πράσινοι» αφού ανακοίνωσαν Πέμπτη το δανεισμό του Σουηδού μέσου, Ραμόν-Πασκάλ Λούντκβιστ από την Χρόνιχνεν και καθώς περιμένουν την άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους Βιτάλ για να ολοκληρωθεί ο δικός του δανεισμός από την Κορίνθιανς, ετοιμάζονται να «κλείσουν» άλλους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Αργεντινό Εξτρέμ, Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τον δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ, που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον ποδοσφαιριστή παίκτη, να αναφέρει πως η ελληνική ομάδα έχει ανεβάσει την προσφορά της και έχει συμφωνήσει με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του 50% του παίκτη και πως οι άνθρωποι του συλλόγου από την Αργεντινή θα έχουν ραντεβού με τους ιθύνοντες της Πατσούκα από το Μεξικό που κατέχει το άλλο 50% για να την πείσουν να δώσει τη συγκατάθεσή τους.

«Επιμένω πως η πώληση του Τούκου Παλάσιος στον Παναθηναϊκό είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί», ανέφερε μέσα από τιτίβισμά του ο Γκαστόν Εντούλ.

Όσο για την υπόθεση του αριστερού μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει τη συγκατάθεση του για την απόκτηση του, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στην προετοιμασία.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας μπακ να παραχωρηθεί στον Βόλο ως μέρος της συμφωνίας για τον Φεράρι, είτε με δανεισμό, είτε με μόνιμη μεταγραφή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0