Football Talk

Live: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός 2-2 (Τέλος αγώνα)

Live: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός 2-2 (Τέλος αγώνα)
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Σλοβακία για να υπερασπιστεί, κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, το σημαντικό προβάδισμα του 3-0 από τον Πειραιά και να ολοκληρώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Το BN Sports και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρουν τι θα συμβεί στην ρεβάνς της ευρωπαϊκής μάχης των "ερυθρολεύκων".
Σχετικά Άρθρα
Τέλος αγώνα! Ο Ολυμπιακός είναι επίσημα στους ομίλους του Europa League.

84ο λεπτό: Φάση μετά από αρκετά λεπτά για τον Ολυμπιακό. Ο Βρουσάι έφερε την μπάλα στο δεξί, έξω από την περιοχή αλλά η εκτέλεσή του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

62ο λεπτό: ΓΚΟΛ η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Μποζίνκοφ πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα κατέληξε στον Αντρέ Γκριν και εκείνος με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για την Σλόβαν.


60ο λεπτό: Ο Ρόνι Λόπες πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Βαλμπουενά

59ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική πάσα του Ματιέ Βαλμπουενά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος κατέβασε την μπάλα στην περιοχή, όμως ο Τσόβαν απέκρουσε σε κόρνερ.

54ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Υπέροχο τέρμα από τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στο ντεμπούτο του στην βασική εντεκάδα, ο Νιγηριανός εξτρέμ πήρε την μπάλα στην περιοχή και με τρομερό πλασέ στην απέναντι γωνία, έκανε το 2-1.


Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου!

Τέλος πρώτου ημιχρόνου!

42ο λεπτό: ΓΚΟΛ για την Σλόβαν Μπρατισλάβας! Μεγάλη αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Λαλά άφησε την μπάλα να περάσει στον αμαρκάριστο Χέντι, ο οποίος με πλασέ στην κενή εστία, ισοφάρισε για τους Σλοβάκους.


34ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακός! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί καταφέρνει, με μία τρομερή κεφαλιά να κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό και να "σφραγίσει" την πρόκριση του ελληνικού συλλόγου.

31ο λεπτό:
Πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ γύρισε την μπάλα στην περιοχή, όμως ο Βαλμπουενά έστειλε την μπάλα άουτ.

26ο λεπτό: Αποβολή για την Σλόβαν Μπρατισλάβας! Ο Ντε Μάρκος έπεσε άτσαλα πάνω στον Μαντί Καμαρά με τις τάπες και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για το αντικανονικό μαρκάρισμα!


14ο λεπτό
: Τεράστια φάση για την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Ολυμπιακός έχει βρει τα πατήματά του όμως οι Σλοβάκοι παραλίγο να τον πιάσουν στον ύπνο. Συγκεκριμένα, ο Σισέ δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα, ο Χέντι έφυγε στην κόντρα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Βατσλίκ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.


Έναρξη αγώνα!


Επίσης, ο ΠΑΟΚ προηγείται στην έδρα της Ριέκα με 1-0 και έχει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League στα χέρια του. Μάλιστα, μετράει και τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος. Δείτε εδώ όσα συμβαίνουν στο Live.

Να θυμίσουμε πως πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Champions League ενώ η κλήρωση του Europa League, είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 13:00.

Από την άλλη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παίξει με τουςΤσόβαν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ, Κανκάβα, Γκριν, Ζμραλ, Βάις, Τσάβριτς και Χέντι

Έχουν γίνει γνωστές οι εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσει τον Ολυμπιακό με τους: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την ρεβάνς των play off για το Europa League, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην Σλοβακία με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα από το ματς του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο ελληνικός σύλλογος είχε επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο ματς στον Πειραιά.

Καλησπέρα σας!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0