Football Talk

Live: Ριέκα - ΠΑΟΚ 0-2 (Τελικό)

Live: Ριέκα - ΠΑΟΚ 0-2 (Τελικό)
Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη «μάχη» της πρόκρισης στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League, στον απόηχο του 1-1 στην Τούμπα (19/08) και το BN Sports θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.
Ανανεώνεται συνεχώς...

Τέλος της αναμέτρησης! O ΠΑΟΚ επικράτησε της Ριέκα με 2-0 και με συνολικό σκορ 3-1 εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League!

93ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Στη θέση του Σβαμπ, ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

90ο λεπτό: Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων!

84o λεπτό: Δύο αλλαγές για τη Ριέκα.
Στη θέση του Σελάχι και του Ντριμιτς, ο Μπούσνια και ο Ομπρεγκόν.

80ο λεπτό:
Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο νεοεισελθείς Τόμας Μουργκ εκμεταλλεύθηκε το κλέψιμο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την πάσα του Κάρολ Σβιντέρσκι, και έγραψε το 2-0 με άψογο πλασέ!


76ο λεπτό: Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ!
Ο Σίντζι Καγκάβα και ο Εσίτι περνούν στη θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Γιάσμιν Κούρτιτς αντίστοιχα.

67ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.
Στη θέση του σκόρερ Ομάρ Ελ Καντουρί περνά ο Τόμας Μουργκ, μετά τον τραυματισμό του Μαροκινού.

65ο λεπτό:
Σε τίποτα δεν θυμίζει το δεύτερο μέρος το πρώτο, αφού ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει αισθητά, γεγονός που λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ.

55ο λεπτό: Ευκαιρία για τη Ριέκα!
Δυνατό σουτ του νεοεισελθέντα Σελάχι, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!


46ο
λεπτό: Αλλαγές για τη Ριέκα. Ο Τσέριν παίρνει τη θέση του Βούκσεβιτς και ο Σελάχι αυτήν του Λεπίνιτσα.

Έναρξη του δεύτερου μέρους!

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο! Ο ΠΑΟΚ έχει βρει το πολυπόθητο γκολ, αλλά το προβάδισμά του θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν δεν είχε τρία δοκάρια! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διαχειρίζεται σωστά το υπέρ του 1-0, με τις στιγμές που κινδύνεψε να είναι ελάχιστες.
45ο λεπτό: Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων!

41ο λεπτό: Ξανά δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Απίστευτο! Δεύτερο δοκάρι για τον Ελ Καντουρί και τρίτο για τον ΠΑΟΚ! Με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, παραλίγο να νικήσει τον Πρέσκαλο, ο οποίος άγγιξε τόσο όσο χρειαζόταν την μπάλα, για να την στείλει στο δοκάρι.


37ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για την Ριέκα! Ο Τόμετσακ έγινε αποδέκτης της σέντρας από τη δεξία πλευρά, αλλά το τελείωμά του ήταν πολύ κακό, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά μέτρα πάνω από την εστία!


36ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Φάουλ λίγα εκατοστά εκτός περιοχής που κέρδισε ο Ελ Καντουρί. Εκτελέστηκε από τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια και πέρασε ελάχιστα πάνω από το δεξί δοκάρι του Πρέσκαλο!


32ο λεπτό:
Ευκαιρία για την Ριέκα! Ο Άμπας σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ξυστά από την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Αλέξανδρου Πασχαλάκη!


28ο λεπτό: Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ ελέγχει πλήρως το ματς, χωρίς να κινδυνεύει στα μετόπισθεν. Χαρακτηριστικό είναι πως η Ριέκα δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη σουτ στον στόχο!

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στο 1-0 του Ελ Καντουρί!
10ο λεπτό: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Πολύ όμορφη ενέργεια του Σβαμπ από τη δεξιά πλευρά, περνά μία υπέροχη μπαλιά στον Ελ Καντουρί κι αυτός «τσιμπάει» την μπάλα για να την στείλει στην αριστερή πλευρά των διχτύων του Πρέσκαλο και να γράψει το 1-0!


6ο λεπτό: Δύο δοκάρια για τον ΠΑΟΚ! Ο Σβάμπ έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δεξιό δοκάρι του Πρέσκαλο! Στη συνέχεια της φάσης ο Ελ Καντουρί σημάδεψε ξανά το ίδιο σημείο της δεξιάς δοκού!


5ο λεπτό:
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κρατήσουν για ώρα την μπάλα στην κατοχή τους.

Σέντρα στην αναμέτρηση!
Εικόνες
από την προθέρμανση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Θυμηθείτε εδώ όσα δήλωσε ο Αντρίγια Βούκσεβιτς στο BN Sports για τη «μάχη» των δύο ομάδων, όπου αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος του πρώτου παιχνιδιού και την εκπληκτική ατμόσφαιρα της Τούμπας!

Όμορφες λήψεις από το γήπεδο των Κροατών.
Οι ευχές της Super League για την προσπάθεια του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η προθέρμανση των αναπληρωματικών του ΠΑΟΚ.
Θυμηθείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων πριν μία εβδομάδα (19/08) στην Τούμπα.


Η είσοδος των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο του HNK Rijeka Stadium.

Δείτε εδώ τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και του προπονητή της ΡιέκαΓκόραν Τόμιτς.

Καλησπέρα σας! Το BN Sports θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Κροατία, μετά το 1-1 της Τούμπας (19/08). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0