Football Talk

Φαν’τ Σχιπ: «Μπορούμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ»

Φαν’τ Σχιπ: «Μπορούμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ»
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.
Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε για τους αγώνες που έχει μπροστά της η ελληνική ομάδα κόντρα σε Κόσοβο και Σουηδία, ενώ δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και στην πολυπόθητη πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε και πάλι με τους παίκτες και κυρίως που επανέρχονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες, καθώς στην Ελλάδα απολαύσαμε τελευταία φορά την υποστήριξη του κόσμου πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Οι αγωνιστικοί στόχοι μας είναι σαφείς και αισιοδοξώ ότι θα τους πετύχουμε, παρά τις αντικειμενικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε και έχουν αποτυπωθεί, δυστυχώς, στα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις απουσίες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών, τα στενά περιθώρια επιλογής ποδοσφαιριστών από τις ομάδες της Super League 1, αλλά και το γεγονός ότι αυτή η περίοδος, λόγω μετεγγραφών, δεν είναι ευνοϊκή ούτε για κάποιους διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Παρ’ όλα αυτά, επαναλαμβάνω πως αισιοδοξώ για την έκβαση των αγώνων εναντίον της Ελβετίας, του Κοσόβου και της Σουηδίας, δεδομένης της αφοσίωσης που δείχνουν οι παίκτες μας όποτε καλούνται να παίξουν για την Εθνική Ομάδα και ιδίως των δυνατοτήτων τους, οι οποίες μπορούν να τους δώσουν το δικαίωμα να προκριθούμε στο Μουντιάλ 2022».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0