Football Talk

Γιάνγκ Μπόις, Μάλμε και Μπενφίκα πήραν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League! (video)

Γιάνγκ Μπόις, Μάλμε και Μπενφίκα πήραν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League! (video)

Στους ομίλους του Uefa Champions League προκρίθηκαν Μάλμε, Μπενφίκα και Γιάνγκ Μπόις το βράδυ της Τρίτης (24/8).

PSV Αϊντχόφεν και Μπενφίκα ήρθαν ισόπαλες (0-0) και το πρώτο παιχνίδι έκρινε την πρόκριση στους ομίλους.

Η Γιάνγκ Μπόις με σκορ 3-2, «τελείωσαν» την Φερεντσβάρος, εξασφαλίζοντας την δεύτερη παρουσία στην ιστορία του συλλόγου σε ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Η Λουντογκόρετς δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά των δύο γκολ από την πρώτη αναμέτρηση και έτσι η Μάλμε είναι η ομάδα που κατάφερε να προκριθεί. 



Φερεντσβάρος-Γιάνγκ Μπόις* 2-3
(πρώτο παιχνίδι 2-3)

Το σκορ άνοιξε η Γιάνγκ Μπόις στο 5’ της αναμέτρησης, μετά από μια σέντρα του Σιέρο και τον Ζέσιγκερ να παίρνει την κεφαλιά κάνοντας την αρχή. Η Φερεντσβάρος απάντησε γρήγορα με τον Βίνγκο στο 18’ να πλασάρει σε άδεια εστία. Στο 27’, μάλιστα, έφερε το (συνολικό) σκορ σε απόλυτη ισορροπία, με τον Ράιαν Μαέ να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους. Η Γιάνγκ Μπόις ισοφάρισε στο 56’ την αναμέτρηση με τον Κρίστιαν Φάσναχτ κάνοντας το σκορ 2-2. Στο 90+3’ ο Μαμπίμπι σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του κάνοντας το τελικό 2-3.


Λουντογκόρετς-Μάλμε* 2-1
(πρώτο παιχνίδι 0-2)

Η Λουντογκόρεντς έψαχνε ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 9’. Ο Νεντιάλκοβ κατάφερε μέσα σε μια αναταραχή στην άμυνα της Μάλμε να πετύχει το πρώτο γκολ και έτσι να μεταφέρει το άγχος στους Σουηδούς. Η Μάλμε πέτυχε ένα γκολ με τον Ρίκς, ο οποίος με υποδειγματικό πλασάρισμα κέρδισε τον τερματοφύλακα. Το VAR ήρθε να διορθώσει την κατάσταση για παράβαση οφσάιντ και έτσι το γκολ ακυρώθηκε. Στο 42’ η Μάλμε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μπιρμάντσεβιτς έκανε το 1-1. Η Λουντογκόρετς κέρδισε πέναλτι, μετά από την κακή τοποθέτηση του Τσόλακ ο οποίος έκανε χέρι και ο Σωτηρίου με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


PSV Αϊντχόφεν-Μπενφίκα* 0-0
(πρώτο παιχνίδι 1-2)

Με το σκορ να ευνοεί τη Μπενφίκα, ο στόπερ Λούκας Βερίσιμο, μετά από μια απρόσεκτη και άτσαλη αγκωνιά σε μια διεκδίκηση της μπάλας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. O Μαντουέκε στο 42’ είχε κλασική ευκαιρία να σκοράρει αλλά ο Βλαχοδήμος που τοποθετήθηκε σωστά, βάζοντας όμορφα το κορμί του και έβαλε τέλος στην φάση. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μάλιστα, «έσωσε» την Μπενφίκα πολλές φορές από το να δεχτεί γκολ, καθώς οι επεμβάσεις του ήταν καίριες.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0