Football Talk

Μιλόγεβιτς: «Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε» (video)

Μιλόγεβιτς: «Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε» (video)
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαλε τα συμπεράσματά του από το φιλικό και την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης – Τι είπε ο Ράσταβατς

Η ΑΕΚ έβγαλε αδυναμίες και προβλήματα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης γνωρίζοντας την ήττα στο ΟΑΚΑ (0-1). Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε και κάποια θετικά, αλλά και μπόλικα αρνητικά από τους παίκτες του.

Μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της CosmoteTVο τεχνικός της ΑΕΚ είπε αναλυτικά:

«Για μένα πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Και απόψε σίγουρα δεν είναι καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήθελα να δω κάποια πράγματα. Τα είδα. Είδα και θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε.

Προστατέψαμε κάποια παιδιά σήμερα. Πιστεύω θα έχουμε πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα.  Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες που έπρεπε να κάναμε γκολ. Δεν μου άρεσε με την αντίδρασή μας στο γκολ που δεχθήκαμε. 60 μέτρα πάσα και δεν είχαμε σωστή αντίδραση».


Αντίθετα με τον Μιλόγεβιτς, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του τονίζοντας στην CosmoteTV:

«Τα αποτελέσματα δεν είναι το ζητούμενο. Η δουλειά είναι σωστή, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας».
 
Τι τον ευχαρίστησε στον Αστέρα:

«Με ευχαρίστησε να βλέπω την ομάδα ανταγωνιστική, είναι πολύ σημαντικό. Κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, αλλά έχουμε χρόνο να τα διορθώσουμε».

Πόσο έτοιμοι είναι οι Αρκάδες:

«Είμαστε έτοιμοι 90% για την έναρξη του πρωταθλήματος».

www.bnsports.gr  


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0