Football Talk

Bundesliga (2η αγωνιστική): «Γκέλα» για την Ντόρτμουντ, τέλος στο σερί ηττών για τη Βόλφσμπουργκ με ανατροπή! (video)

Bundesliga (2η αγωνιστική): «Γκέλα» για την Ντόρτμουντ, τέλος στο σερί ηττών για τη Βόλφσμπουργκ με ανατροπή! (video)

Η Ντόρτμουντ άφησε πίσω της την καταιγιστική εμφάνιση της πρεμιέρας και γνώρισε την ήττα από την από τη Φράιμπουργκ με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga. Την ίδια ώρα, Άιντραχτ έμεινε στο «0» και η Βόλφσμπουργκ με ανατροπή στην έδρα της Χέρτα έδωσε τέλος σε ένα σερί 6 ηττών.

Η Ντόρμουντ… δεινοπάθησε στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, δείχνοντας να μένει στον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Μπάγερν. Ο Γκρίφο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα με εκπληκτικό φάουλ στο 6ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Σάλαϊ λίγο μετά την ανάπαυλα (53’).

Λίγο αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, μετά το αυτογκόλ του νεαρού μέσου της Φράιμπουργκ, Γιανίκ Κέιτελ, που μείωσε σε 2-1 (59’).


Την ίδια στιγμή, η Άιντραχτ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας και να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο παρέμεινε στο 0-0, παίρνοντας τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας με την Άουγκσμπουργκ.

Σημαντικό σημείο του αγώνα για τους «αετούς» ήταν το 38ο λεπτό, όταν ο Χάουγκε έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά είδε τον Ράφαλ Γκικιέβιτς να τον σταματά. Έπειτα, στο 55’ ο Κόστιτς έχασε τεράστια ευκαιρία να βρει δίχτυα, όταν με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία, την οποία υπερασπίστηκε ξανά ο αντίπαλος τερματοφύλακας.


Η Μπόχουμ είχε το πιο εύκολο απόγευμα για αυτή την αγωνιστική, αφού φιλοξένησε τη Μάιντς και πήρε τη νίκη με 2-0, έχοντας και ακυρωθέν γκολ για χέρι του Ζόλερ (30’). Ο Χόλτμαν έδωσε το προβάδισμα στη Μπόχουμ στο 21ο λεπτό, το οποίο διεύρυνε ο Πόλτερ στο 56’ για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. To highlight της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στο χορτάρι μετά από την πολύμηνη απουσία του.


Η Γκρόιτερ Φιρτ είδε την Αρμίνια Μπίλεφελντ να παίρνει θέση οδηγού στο 45’ με τον Κλος, ωστόσο κατόρθωσε να ισοφαρίσει, λίγα λεπτά με την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι του Χργκότα (50’). Οι δύο ομάδες δεν διαφοροποίησαν κάτι στη συνέχεια του παιχνιδιού, στην οποία η Αρμίνια έμεινε να αγωνίζεται με 10 παίκτες, έπειτα από δεύτερη κίτρινη στον Σεπφ (68’).


Τέλος, η Βόλφσμπουργκ βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο πέναλτι του Λουκεμπακιό, που έδωσε το προβάδισμα στην Χέρτα Βερολίνου στο 60ο λεπτό και με τα τέρματα των Μπακού (74’) και Νμέτσα (88’), «έκλεψε» τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο , ωστόσο η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη… ψυχολογίας που την φέρνει λίγο πριν την 6άδα και δίνει τέλος σε ένα σερί 6 ηττών!


Αναλυτικά
τα αποτελέσματα: 

Άιντραχτ- Άουγκσμπουργκ 0-0

Γκρόιτερ Φιρτ- Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1

Μπόχουμ- Μάιντς 2-0

Φράιμπουργκ- Ντόρτμουντ 2-1

Χέρτα Βερολίνου- Βόλφσμπουργκ 1-2

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0