Football Talk

Κλοπ για Σαλάχ: «Γίνονται συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του»

Κλοπ για Σαλάχ: «Γίνονται συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του»
Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μο Σαλάχ, παραδέχθηκε ότι γίνονται συζητήσεις.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μο Σαλάχ, όμως, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην τοποθέτηση του.

Το τρέχον συμβόλαιο του Αιγύπτιου με τη Λίβερπουλ, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ, έχουν ξεκινήσει κουβέντες για επέκταση μέχρι το 2025.

Όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

«Έχω συμμετοχή σχεδόν σε όλα όσα γίνονται στο σύλλογο. Ίσως μερικές κουβέντες να γίνονται χωρίς εμένα. Πάντα όμως διατηρούμε την ίδια στάση. Δε μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Ξέρω ότι διαφοροποιηθήκαμε λίγο με τον Χέντερσον, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα σας λέω κάθε βήμα των διαπραγματεύσεων.

Για τον Σαλάχ, πρώτα από όλα, είναι σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και πνευματική. Είναι υπέροχη η συμπεριφορά του από τότε που επέστρεψε.

Αν υπάρξει απόφαση τότε θα σας την πούμε. Μέχρι τότε, το μόνο σημαντικό είναι πως δουλεύουν μαζί όλες οι πλευρές κι αυτό, δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μο, αλλά γενικά. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν μπορούν να κουβεντιάζουν παρασκηνιακά. Αλλά ναι, με δύο χρόνια να απομένουν, μπορείτε να φανταστείτε ότι γίνονται συζητήσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0