Football Talk

Γιώργος Γιακουμάκης: Βρέθηκε στη Βρέμη, καμία συμφωνία με Βέρντερ

Γιώργος Γιακουμάκης: Βρέθηκε στη Βρέμη, καμία συμφωνία με Βέρντερ
Πλησιάζει στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας ο Γιώργος Γιακουμάκης της Φένλο, με τον Έλληνα στράικερ να βρίσκεται στη Βρέμη και να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Κάτοικος Γερμανίας ετοιμάζεται να γίνει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Τα γερμανικά ΜΜΕ, μέσω της «Bild» δημοσιοποίησαν φωτογραφία του Έλληνα στράικερ της Φένλο, σύμφωνα με την οποία βρέθηκε την Τετάρτη (17/08) στη Βρέμη, για να ξεναγηθεί, μαζί με τον ατζέντη του, στις εγκαταστάσεις της Βέρντερ από τον τεχνικό διευθυντή, Φρανκ Μπάουμαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φένλο απέρριψε την πρώτη πρόταση των Γερμανών, ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ και οι πλευρά του παίκτη δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρώτη προσέγγιση των «πρασίνων». Η Σέλτικ μπορεί να παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησής του (προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στη Φένλο), αλλά από πλευράς ποδοσφαιριστή μάλλον υπάρχει μία παραπάνω επιθυμία για να πάρει μεταγραφή στη Β’ Γερμανίας και σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως η Βέρντερ.

iakou.jpg

Αυτή ξεκίνησε με πολύ άσχημο τρόπο στη 2η κατηγορία. Μετρά 14 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, έχει μείωση εσόδων 35 εκατ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ενώ έπραξε μόλις δύο αποκτήσεις παικτών έως τώρα. Δεδομένο το πρόβλημα στο γκολ, δεδομένο ότι μετά τη φυγή των Ρασίτσα, Σάρτζεντ, θα ψάξει για επιθετικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0