Football Talk

ΑΕΚ: Η συμφωνία με τη ΝΙΚΕ και τα εγγυημένα έσοδα

ΑΕΚ: Η συμφωνία με τη ΝΙΚΕ και τα εγγυημένα έσοδα
ΑΕΚ και NIKE, μετά από τρία χρόνια, πορεύονται ξανά μαζί από φέτος σε μία συμφωνία που θα φέρει μπουτίκ στην Αγιά Σοφιά – Opap Arena κι άλλα πολλά...
Σχετικά Άρθρα

Τρία χρόνια μετά η ΑΕΚ ήρθε ξανά σε συμφωνία με τη NIKE, η οποία θα αποτελέσει το νέο επίσημο χορηγού αθλητικού ιματισμού της ομάδας.  Η συνεργασία προβλέπει σαφώς την πλήρη κάλυψη σε ένδυση όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Ένωσης, όμως υπάρχει συμφωνία και γι' άλλους τομείς. Η Football Pro είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NIKEστη χώρα μας και η συμφωνία που έχει κάνει μαζί της η ΑΕΚ αφορά την αποκλειστική παραχώρηση λιανικής πώλησης όλων των επίσημων προϊόντων που φέρουν το σήμα της Ένωσης.

Η NIKEδηλαδή θα δουλεύει το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΚ, αλλά και τη νέα μεγάλη μπουτίκ η οποία θα κατασκευαστεί και θα δεσπόζει στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή η νέα μπουτίκ θα βρίσκεται στο κτίριο με τα μουσεία, εκεί δηλαδή που ήταν παλιά η σκεπαστή εξέδρα.

Με απλά λόγια, η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλισμένα και εγγυημένα έσοδα από την εκμετάλλευση του σήματος, έχοντας παράλληλα και τη δυνατότητα να βγάζει και δικά της προϊόντα που θα προστεθούν σε αυτά ήδη που ετοιμάζει η NIKE και θα πωλούνται είτε μέσω του e-shopπου θα αναβαθμιστεί, είτε από τη μπουτίκ στο νέο γήπεδο.

Θ.Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0