Football Talk

Σκόραρε και απέναντι στην Σοσιεδάδ ο Πικέ – τέσσερις ομάδες του απομένουν για το απόλυτο!

Σκόραρε και απέναντι στην Σοσιεδάδ ο Πικέ – τέσσερις ομάδες του απομένουν για το απόλυτο!

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό έκανε την εμφάνισή του κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της Μπαρτσελόνα στην La Liga, απέναντι στην Σοσιεδάδ, με τον Ισπανό να σκοράρει για πρώτη φορά απέναντί της, και να του υπολείπονται μόλις τέσσερις ομάδες από τις «20» που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία.

Μπορεί να μην είχε σκοράρει απέναντί της, αλλά η πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, αποτέλεσε την… τέλεια ευκαιρία ώστε ο Ζεράρ Πικέ να βρει δίχτυα απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, και να του απομένουν μόλις τέσσερις ομάδες για να έχει πετύχει γκολ απέναντι σε όλες όσες αγωνίζονται την δεδομένη χρονική στιγμή στην La Liga.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 21 διαφορετικούς ισπανικούς συλλόγους, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Εσπανιόλ να αποτελεί τον αγαπημένο του (5 γκολ), και πλέον οι μοναδικοί που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του είναι οι Κάντιθ, Οσασούνα, Μπέτις και Γρανάδα!

Με το γκολ του μάλιστα απέναντι στην Σοσιεδάδ έφτασε τα 50 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, σε 13 χρόνια, όντας ο δεύτερος πιο παραγωγικός κεντρικός αμυντικός στην ιστορία της, πίσω από τον… προπονητή της, Ρόναλντ Κούμαν!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0