Football Talk

Νόριτς-Λίβερπουλ 0-3: Ξεκίνημα με το δεξί η Λίβερπουλ - εντυπωσιακός Σαλάχ (video)

Νόριτς-Λίβερπουλ 0-3: Ξεκίνημα με το δεξί η Λίβερπουλ - εντυπωσιακός Σαλάχ (video)
Η Νόριτς υποδέχτηκε, στο Κάροου Ρόουντ, τη Λίβερπουλ για την πρώτη αγωνιστική της Premier League και την επιστροφή της, στη μεγάλη κατηγορία. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν των γηπεδούχων με σκορ 3-0 και τον Σαλάχ να μοιράζει 2 ασίστ καθώς επίσης να πετυχαίνει το χαριστικό γκολ.

Οι «Κόκκινοι» ξεκίνησαν τη χρονιά με το δεξί επικρατώντας της Νόριτς με σκορ 3-0. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε την υπογραφή του στην αναμέτρηση σκοράροντας το τρίτο γκολ, όπως επίσης μοίρασε και δύο ασίστ.

Σημείο αναφοράς της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αδιαμφησβήτητα, οι παρουσία των δύο Ελλήνων, Δημήτρη Γιαννούλη και Κώστα Τσιμίκα στις αρχικές ενδεκάδες, ενώ ο Χρήστος Τζόλης βρισκόταν στον πάγκο της νεοφώτιστης Νόριτς.

Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες βρήκαν γρήγορα ρυθμό, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας έφτασε πολύ κοντά στο να μοιράσει την πρώτη του ασίστ αλλά ο Ντιόγο Ζότα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την φάση.

Ο Πορτογάλος στράικερ, Ζότα, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 26’ και πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τους «κόκκινους». Ο Σαλάχ με τη σειρά του άνοιξε τον λογαριασμό για τις δικές του ασίστ.  

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αλλαγή στο σκορ (0-1). Η κατοχή ήταν ισορροπημένη, με την Νόριτς να προηγείται, αυτής, με ελάχιστη διαφορά (51-49). Η Λίβερπουλ είχε 10 σουτ, εκ των οποίων τα 4 βρήκαν στόχο, ενώ τα «καναρίνια» στα 3 σουτ που επιχείρησαν μονάχα ένα κατέληξε στην εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε δυναμικά, με τον Μανέ να έχει μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του ημιχρόνου.

Στο 64ο λεπτό ο Κώστας Τσιμίκας είχε την δική του ευκαιρία να σκοράρει, με τον Τιμ Κρουλ να λέει όχι στον Έλληνα αμυντικό.

Ένα λεπτό αργότερα (65’) η Λίβερπουλ διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Μπόμπι Φιρμίνο να εκτελεί την αντίπαλη εστία, 4’ μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σαλάχ μοίρασε την δεύτερη προσωπική του ασίστ.

Στο 74ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ένα σουτ, από τα όρια της μεγάλης περιοχής, έκανε το 3-0 με το «δολοφονικό» αριστερό του πόδι.

Στο 87ο λεπτό η Νόριτς βρήκε ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ στην αναμέτρηση, αλλά ο Άλισον Μπέκερ, είπε όχι στον Γκίμπσον.

Οι ενδεκάδες:

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γιαννούλης, Γκίλμουρ, Ρουπ, Λεες - Μέλλου, Ρασίτσα (77’ Σάρτζεντ), Κάντγουελ, Πούκι (77’ Άιντα)
Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Όξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (61’ Φαμπίνιο), Μίλνερ, Κεϊτά (83’ Έλιοτ), Μάνε, Σαλάχ, Ζότα (61’ Φιρμίνο)



Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0