Football Talk

Συμμετέχει στο πρώτο γκολ της Λίβερπουλ στη νέα σεζόν, για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Σαλάχ!

Συμμετέχει στο πρώτο γκολ της Λίβερπουλ στη νέα σεζόν, για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Σαλάχ!

Ένα θετικότατο πρώτο μέρος πραγματοποίησε η Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ, με τους «κόκκινους» να παίρνουν το προβάδισμα με γκολ του Ζότα, αλλά τον «συνήθη ύποπτο» Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι και πάλι… πρωταγωνιστής!

Σχετικά Άρθρα

Συνήθεια που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε απέναντι στη Νόριτς, ο Ντιόγο Ζότα άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά… αφανής ήρωας, ήταν για ακόμη μία φορά ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος άγγιξε όσο έπρεπε την μπάλα και τροφοδότησε τον Πορτογάλο, έχοντας πλέον για τέταρτη διαδοχική χρονιά συμμετοχή, είτε με άμεσό, είτε με έμμεσο τρόπο, στο πρώτο γκολ που σημειώνει η Λίβερπουλ στη νέα σεζόν, με το σερί να ξεκινάει το 2017 και να διατηρείται μέχρι και τον Αύγουστο του 2021!

Αναλυτικά η συμβολή του στις τρεις τελευταίες πρεμιέρες της Λίβερπουλ:

  • Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 4-0 ( γκολ ο Σαλάχ στο 19ο λεπτό)
  • Λίβερπουλ – Νόριτς 4-1 ( γκολ ο Σαλάχ στο 19ο λεπτό, με το 1-0 να έχει έρθει με αυτογκόλ υπέρ της Λίβερπουλ)
  • Λίβερπουλ – Λιντς 4-3 (γκολ ο Σαλάχ με πέναλτι στο 4ο λεπτό)
  • Λίβερπουλ – Νόριτς 1-0 (σε εξέλιξη, ασίστ ο Σαλάχ στο 28ο λεπτό)

Αν μάλιστα στο γεγονός αυτό προστεθεί και η παράδοση που διέπει τον Σαλάχ απέναντι σε ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στην Premier League (13 γκολ και 9 ασίστ σε 24 ματς), γίνεται αντιληπτό πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει και φέτος από εκεί που… σταμάτησε!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0