Football Talk

Νεϊμάρ - Μέσι: Το «λάθος» διορθώθηκε τέσσερα χρόνια μετά, και ο Βραζιλιάνος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!

Νεϊμάρ - Μέσι: Το «λάθος» διορθώθηκε τέσσερα χρόνια μετά, και ο Βραζιλιάνος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, συνυπήρξαν στο γήπεδο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ένα διάστημα στο οποίο ο δεύτερος «μεγαλούργησε» στην Γαλλία, και πλέον ήρθε η ώρα να ξανασυναντήσει τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Ήταν 25 Μαΐου του 2017 όταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ έδιναν μαζί το 161ο παιχνίδι τους, απέναντι στην Αλαβές. Όταν επικρατούσαν με 3-1 έναντι της ισπανικής ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, και γνώριζαν πως δεν θα προλάβουν να συνεργαστούν για 57η φορά σε κάποιο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος άλλωστε είχε συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς ήταν δεδομένη, και το μόνο που απέμενε ήταν οι τηλεφωνικές τους συνομιλίες, προκειμένου να εξιστορούν τα ποδοσφαιρικά βιώματά τους, δίχως την κοινή τους παρουσία στο Καμπ Νόου.
download_6.png

Η επιλογή του Νεϊμάρ να μεταβεί στο Παρίσι εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε σωστή. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του, στις 13 Αυγούστου του 2017 απέναντι στην Γκινγκάμπ (3-0 υπέρ της Παρί), μοιράζοντας και μία τελική πάσα, και τέσσερα χρόνια μετά, μετρά πλέον 86 ακόμη γκολ, 51 επιπλέον ασίστ, 10 κερδισμένα τρόπαια, έναν χαμένο τελικό Champions League και… μία συνάντηση με έναν «παλιόφιλο» που επέλεξε να τον ακολουθήσει στα τελευταία του βήματα.

Ο Μέσι βρίσκεται πλέον στο Παρίσι, οι μνήμες που έλαβαν χώρα στην Ισπανία αναβιώνουν, συναντά ξανά το Νεϊμάρ, με κοινό τους στόχο να ξεπεράσουν τα 196 ματς που βρέθηκε στο γήπεδο με τον Ντάνι Άλβες, και να πιστοποιήσουν με έναν ακόμη τρόπο, την εξαιρετική συνεργασία που τους διέπει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Συνεπώς, η δύσκολη τετραετία πέρασε, η Μπαρτσελόνα και οι φίλοι της σαφώς δεν μπορούν να ξεχάσουν το κλάμα του Μέσι στην συνέντευξη Τύπου, αλλά ο Νεϊμάρ έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, 1460 ημέρες μετά...

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0