Football Talk

Γιούργκεν Κλοπ: «Πολύ καλό που έχουμε τον Τσιμίκα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα ο Ρόμπερτσον»!

Γιούργκεν Κλοπ: «Πολύ καλό που έχουμε τον Τσιμίκα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα ο Ρόμπερτσον»!

Την κατάσταση που επικρατεί στην Λίβερπουλ την δεδομένη χρονική στιγμή, ανέλυσε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου φιλικού με την Οσασούνα (3-1), αναφερόμενος τόσο στον Κώστα Τσιμίκα, όσο και στον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον.

Σχετικά Άρθρα

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα στα φιλικά της Λίβερπουλ, συνόψισε με μία του ατάκα ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα θετικό που ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, κάνοντας ευδιάκριτες και τις προθέσεις του για το ματς του Σαββάτου, απέναντι στη Νόριτς.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος φαινόταν χειρότερος στην αρχή, αλλά εν τέλει θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες, με το πρόβλημα να έχει διαπιστωθεί στους συνδέσμους.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Όχι πραγματικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε τυχεροί με αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Είδαμε το υλικό, δεν φαινόταν πολύ καλά.

"Νομίζω όμως ότι ήμασταν τυχεροί, δεν θα αργήσει πολύ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψει πριν ή μετά το διεθνές διάλειμμα (λόγω εθνικών ομάδων), είναι δύσκολο σε αυτές τις καταστάσεις. Όχι όμως πολύ. Προφανώς πολύ καλό που έχουμε τον Τσιμίκα από πίσω ή τον νεαρό Όουεν Μπεκ, ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0