Football Talk

Κώστας Τσιμίκας – Δημήτρης Γιαννούλης: Αντίπαλοι και πάλι, με φόντο την Premier League!

Κώστας Τσιμίκας – Δημήτρης Γιαννούλης: Αντίπαλοι και πάλι, με φόντο την Premier League!

Δύο από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές αναμένεται να τεθούν ξανά αντιμέτωποι, στην αναμέτρηση της Νόριτς απέναντι στην Λίβερπουλ, με την έκτη τους συνάντηση να διαφέρει σημαντικά από τις προηγούμενες, και να έχει ως άρωμά της… τον κόσμο της Premier League!

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για δύο από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Δημήτρης Γιανννούλης. Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Κώστας Τσιμίκας.

Δύο παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους το φίλαθλο ελληνικό κοινό, και έζησαν γρήγορα το «όνειρο» της μεταγραφής στο εξωτερικό, με την Premier League να τους φιλοξενεί στον κόσμο της και τους δύο ακραίους οπισθοφύλακες να ετοιμάζονται να αδράξουν την ευκαιρία.
tsimikas-giannoulis_1_1.jpg

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης παρά ταύτα δεν αποτελεί το γεγονός της μετακίνησής τους στην Αγγλία, αλλά το ότι όλα συνηγορούν στο να συνυπάρξουν και πάλι στο ίδιο γήπεδο, ως βασικοί, στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς.

Ο Γιαννούλης άλλωστε πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό περσινό εξάμηνο με τη φανέλα των «καναρινιών» στην Championship και αναμένεται να αποτελέσει και πάλι την βασική λύση στην αριστερή πτέρυγα της Νόριτς, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας, μετρώντας τρεις ασίστ σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις, έπεισε τον Γιούργκεν Κλοπ πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ.

Και σα να μην έφτανε αυτό, οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν, όπως όλα δείχνουν, και αντιμέτωποι, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως ο Άντι Ρόμπερτσον υπέστη ρήξη συνδέσμων και δεν θα παραβρεθεί στην λίστα των επιλογών του Γερμανού προπονητή της Λίβερπουλ.

Κάπως έτσι, ο Κώστας Τσιμίκας θα κληθεί να φορέσει φανέλα βασικού, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League, πραγματοποιώντας την τρίτη του μόλις συμμετοχή με τους «κόκκινους», καθώς μέχρι τώρα μετρούσε μόλις 6 αγωνιστικά λεπτά αθροιστικά!

Παράλληλα, θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Δημήτρη Γιαννούλη, στην έκτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μετρά δύο νίκες, δύο ήττες, μία ισοπαλία, ένα… αυτογκόλ και καμία τελική πάσα, εν αντιθέσει με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπου έχει καταγράψει μία ασίστ, στην ήττα της ομάδας του με 3-2 στην Τούμπα, τον Μάρτιο του 2020.
κατάλογος-768x470-1-768x470_1.jpg

Μία μεγάλη στιγμή λοιπόν θα διαδραματιστεί στο Κάροου Ρόουντ. Μία στιγμή που καθιστά περήφανο κάθε φίλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, και μετατρέπει τους δύο ποδοσφαιριστές σε πρωταγωνιστές, στις προσπάθειες των ομάδων τους από τα αριστερά.

Η έκτη τους αναμέτρηση ως αντίπαλοι, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι γεγονός, αλλά αυτή την φορά κάτι… διαφέρει. Το άρωμα της Premier League είναι διάχυτο, και η εν λόγω επιτυχία δεν δύναται να επισκιαστεί, σε μία «γιορτινή» αναμέτρηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το απόγευμα του Σαββάτου!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0