Football Talk

Λιονέλ Μέσι: «Μπλόκο» των δικηγόρων της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Λιονέλ Μέσι: «Μπλόκο» των δικηγόρων της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μια ομάδα που εκπροσωπεί τα μέλη της Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να υπογράψει τον Μέσι, υποστηρίζοντας πως το ισοζύγιο εσόδων με εξόδων των Γάλλων δεν είναι ισοσταθμισμένο.

Σχετικά Άρθρα

Ενώ η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της, νέα δεδομένα έρχονται να ταράξουν την τρέχουσα κατάσταση. Συγκεκριμένα μια ομάδα δικηγόρων που εκπροσωπούν την Μπαρτσελόνα, προσπαθούν να βγάλουν προβληματική την μετακίνηση του «Λίο» λόγω του FFP.

Σ’ ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον δικηγόρο Χουάν Μπράνκο αναφέρεται πως υποβλήθηκε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μια προσπάθεια να σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή.

Η δήλωση γράφει: «Εκ μέρους των εταίρων της Μπαρτσελόνα, ​​η εταιρεία μου έχει ετοιμάσει μια καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και απαιτεί προσωρινή αναστολή ενώπιον αστικών και διοικητικών δικαστηρίων στη Γαλλία για να εμποδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι.

Οι αναλογίες της Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά το “Financial Fair Play” είναι χειρότερες από αυτές της Μπαρτσελόνα. Το 2019-2020, ο μισθός προς το εισόδημα της Παρί ήταν 99 τοις εκατό, ενώ της Μπαρτσελόνα 54 τοις εκατό».

Η καταγγελία ισχυρίζεται επίσης ότι ο το εισόδημα των Παριζιάνων αυξήθηκε έκτοτε μετά από ένα καλοκαίρι αυξημένων δαπανών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0