Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Το «παιδομάζωμα» των Γάλλων σε ένα υπέρ πλήρες και ακριβό ρόστερ που «αναλύεται» από το FFP!

Παρί Σεν Ζερμέν: Το «παιδομάζωμα» των Γάλλων σε ένα υπέρ πλήρες και ακριβό ρόστερ που «αναλύεται» από το FFP!

Την εντυπωσιακή καλοκαιρινή της μεταγραφική περίοδο επιβεβαιώνει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά την απόκτηση των Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαινάλντουμ, Ασράφ Χακίμι και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, έχει στρέψει την προσοχή της στον Λιονέλ Μέσι, σε ένα υπέρ πλήρες ρόστερ που στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις λίγες ευρωπαϊκές ομάδες, που διόλου επηρεάστηκε από τα οικονομικά δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία, αλλά συνέχισε να διεκδικεί κάθε είδους όνομα, που «έβαζε στο μάτι».

Κάπως έτσι, έφερε στο Παρίσι τον Σέρχιο Ράμος που αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 χρόνια, απέσπασε την υπογραφή του Τζίνι Βαϊνάλντουμ που άφησε την Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League και το Champions League στο πενταετές πέρασμά του, συμφώνησε με τον Ασράφ Χακίμι που συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιστροφή της Ίντερ στην κορυφή της Serie A, και εξασφάλισε το μέλλον του Ντοναρούμα, που «έσπασε» κάθε ρεκόρ, κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Ιταλίας στο EURO 2020.
NWMyNDUxM2M3NzJmYmViNWQ2YTk0NmI5NjhhNGZhMw.thumb.jpg

Οι συζητήσεις με τον Λιονέλ Μέσι, η αποχώρηση του Κίλιαν Εμπαπέ και η ανησυχία για το FFP

Δεν σταματά όμως εκεί. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος, όπως άλλωστε ήταν και οι προαναφερθέντες, πλην του Χακίμι, και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του, για να αποτελέσει τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του γαλλικού, και όχι μόνο, πρωταθλήματος.

Αυτός είναι και ο τελευταίος της φετινός στόχος, σε μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από αστείρευτη ποιότητα και εντυπωσιακή πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Διαθέτει άλλωστε 35 ποδοσφαιριστές, με το 1/3 αυτών να μην έχουν κλείσει τα 22 τους χρόνια, ενώ στο Παρίσι δεν έλαβε χώρα κάποια ηχηρή αποχώρηση, με το 60% αυτών να μην έχουν επίσης συμπληρώσει το 23ο έτος της ζωής τους.
f94a46c48c981f459536ebc9004e27f4_613983.jpg

Τελευταία επιδίωξη της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η διευθέτηση των θεμάτων που αφορούν το Financial Fair Play. Την δεδομένη χρονική στιγμή άλλωστε, οι Γάλλοι λειτουργούν απόλυτα συνυφασμένα με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, αλλά τα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν από την υπόθεση της προσθήκης του Λιονέλ Μέσι, δεδομένα έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες της ομάδας.

Παρόλα αυτά, οι πιθανές αποχωρήσεις των Ρίκο, αλλά και η αμφίβολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Κίλιαν Εμπαπέ, επιτρέπουν στους Γάλλους να κινηθούν λίγο πιο «άνετα», ελπίζοντας πως δεν θα συναντήσουν τα προβλήματα που βίωσαν το 2018.

Όλα αυτά βεβαίως αποτελούν προς το παρόν φιλολογικές υποθέσεις, με την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι να διαδραματίζει καίριο ρόλο τόσο για τους Γάλλους, όσο και για το εν γένει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0