Football Talk

Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 2-2: Έλαμψε ο Χατζηγιοβάνης, βελτιωμένοι αλλά με λάθη οι "πράσινοι"

Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 2-2: Έλαμψε ο Χατζηγιοβάνης, βελτιωμένοι αλλά με λάθη οι

Παρόλο που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σκόραρε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και έμεινε στο 2-2 στο «Ελ Πάσο».

Σχετικά Άρθρα

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε ο Παναθηναϊκός σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στο «Ελ Πάσο». Οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι αλλά τα πολλά λάθη σε μεσαία γραμμή και άμυνα, δεν άφησαν τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να δώσει την νίκη, καθώς μάτωσε δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και έδειξε αποφασισμένος να κάνει παίξει στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δεν είχε το ρόστερ που τρομάζει αλλά έδειξε σκληροτράχυλη, ειδικά στο πρώτο μισάωρο.

Στο 18ο λεπτό, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε νεκρό χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε λάθος στην μεσαία γραμμή, ο Κατσεβέντα «κουβάλησε» την μπάλα μέχρι τα όρια της περιοχής και με δυνατό σουτ, έκανε το 1-0 για την Λοκομοτίβα.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε μόνο με τελικές προσπάθειες, μέχρι το 40ο λεπτό. Ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο σκόρερ της Λοκομοτίβα έπεσε άτσαλα στον Βέλεθ με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι κατά της ομάδας του. Ο Έλληνας εξτρέμ το πήρε πάνω και με δυνατόσουτ έκανε το 1-1 για τους Πράσινους.

Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και η ολική ανατροπή, δύο λεπτά μετά. Σκόρερ και πάλι ο διεθνής άσος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο του αντίπαλου πορτιέρο και πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 2-1.

Έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, οι Πράσινοι διατήρησαν το υψηλό τέμπο, όμως είχαν αρκετά λάθη, ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Στην μεσαία γραμμή, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος δεν έδεσαν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η Λοκομοτίβα να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σωκράτης Διούδης, μάλιστα, έκανε τρομερές επεμβάσεις για να κρατήσει το 2-1, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Χριστογεώργο. Ο νεαρός πορτιέρο είδε τον Σάρλια να κάνει μεγάλο λάθοςκαι τον Αρτίστικο να το εκμεταλλεύεται για το 2-2, στο 87ο λεπτό.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Παναθηναϊκό να προβληματίζει στο δεύτερο μέρος αλλά να κρατάει την εμφάνιση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν με το 1,5 πόδι στην Αλτάι αλλά τελικά παραμένει στο «τριφύλλι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0