Football Talk

Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Μέσι στην Παρί σύμφωνα με την L’Equipe

Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Μέσι στην Παρί σύμφωνα με την L’Equipe

Οι εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι είναι ραγδαίες, καθώς ο Αργεντινός είναι πιο κοντά από ποτέ με ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα

Η ιστορία του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα έχει τελειώσει. Οι δρόμοι τους χώρισαν και πλέον, έχει ξεκινήσει μία καινούργια μέρα και για τους δύο. Ο Αργεντινός αστέρας, είναι γνωστό πως βρίσκεται στα ραντάρ της Παρί Σεν Ζερμέν και οι συζητήσεις προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Ώρα με την ώρα, ο Αργεντινός αστέρας έρχεται όλο και πιο κοντά στην μόνιμη μετακόμισή του στο Παρίσι. Μάλιστα, η «L’equipe» έβγαλε στην επιφάνεια το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο γαλλικός σύλλογος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για συνεργασία δύο ετών, με όψιον ανανέωση για ένα ακόμα χρόνο. Μάλιστα, οι οικονομικές απολαβές θα φτάνουν τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους για στόχους. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσημη παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, στον Πύργο του Άιφελ.

Φυσικά, τεράστιο ρόλο στην μεταγραφή παίζουν ο Νεϊμάρ μαζί με τους Αργεντινούς, Ντι Μαρία και Παρέδες, οι οποίοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον έμπειρο άσο.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0