Football Talk

Απόλλων Σμύρνης: «Θέλουμε χωρίς διαχωρισμούς όλους τους φιλάθλους μας δίπλα στην ομάδα»

Απόλλων Σμύρνης: «Θέλουμε χωρίς διαχωρισμούς όλους τους φιλάθλους μας δίπλα στην ομάδα»
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε την κατάσταση με τα όσα ακούγονται πως έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε φιλάθλους της ομάδας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/7), η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφορικά με τα όσα ακούγονται πως έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ουδέποτε κατέθεσε ονομαστικές μηνύσεις ή αγωγές εναντίον Απολλωνιστων! Και δεν το υπογραμμίζουμε απλά, αλλά προκαλούμε δημόσια οποιονδήποτε -αν υποστηρίζει ότι υπάρχει μήνυση ή αγωγή από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε φυσικό πρόσωπο- να μας την παρουσιάσει και εμείς ως αποζημίωση θα του δώσουμε 50.000 ευρώ για κάθε έναν φίλαθλο.

Τα ψέματα με τα οποία τρέφονται εδώ και τρία χρόνια τα λεγόμενα «ορφανά της Ριζούπολης» τελειώνουν οριστικά σήμερα. Το ότι δεν πήραμε επισήμως θέση για όλες αυτές τις συκοφαντίες και εκ του πονηρού διαδόσεις, ορισμένοι τo εξέλαβαν ως αδυναμία, με συνέπεια να επηρεάζουν ανυποψίαστους αγνούς φίλους του Απόλλωνα Σμύρνης και να τους στρέφουν μακριά από την «κυανόλευκη» εξέδρα. Ως εδώ όμως. Το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και της πρόκλησης σκόπιμων εντυπώσεων τερματίζεται οριστικά. Κι αυτό διότι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, το μόνο που είχε πράξει στο παρελθόν ήταν να προστατέψει την ομάδα από πιθανή δολιοφθορά από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία και ενημέρωσε τότε μέσω εξωδίκων ότι είχαν εμπλακεί σε σειρά αξιόποινων πράξεων που περιγράφονταν από τον αθλητικό νόμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Αυτή η ιστορία, λοιπόν, δεν θα έχει συνέχεια και πλέον ουδείς μπορεί να τη χρησιμοποιεί στο μέλλον.

Εμείς δηλώνουμε ότι θέλουμε χωρίς διαχωρισμούς όλους τους φιλάθλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δίπλα στην ομάδα, για μια καινούργια αρχή ειδικά φέτος που συμπληρώνονται 130 χρόνια από την ίδρυσή της στη γη της μάνας Σμύρνης! Μια ιστορική συγκυρία για τον Απόλλωνα μας, που τον βρίσκει στη φυσική του θέση, στη κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενωμένοι, λοιπόν, όσοι αγαπάμε την ομάδα θα πορευτούμε μαζί με όραμα για ακόμα μεγαλύτερες χαρές και επιτυχίες με στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα μας.

Αυτοί που δεν ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις και δεν επιθυμούν να βοηθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα τους προτρέπουμε να κάτσουν στο σπίτι τους».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0