Football Talk

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για τρίτη διαδοχική φορά, και πάλι με ασίστ, ο Κώστας Τσιμίκας!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για τρίτη διαδοχική φορά, και πάλι με ασίστ, ο Κώστας Τσιμίκας!

Βασικός ξεκίνησε και πάλι ο Κώστας Τσιμίκας, στην φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Χέρτα, με τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ και να αγωνίζεται στο θεαματικό, πρώτο μέρος του ματς (2-2), δίνοντας και πάλι ασίστ στον Μανέ!

Σχετικά Άρθρα

Στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πιστοποιεί διαρκώς πως πλέον αποτελεί μέρος των επιλογών του Γιούργκεν Κλοπ, στην προσπάθειά του να πείσει τον Γερμανό προπονητή πως δικαιούται μία θέση στο ρόστερ των «κόκκινων» εν’ όψει της νέας σεζόν.

Μετά τις εμφανίσεις του λοιπόν απέναντι σε Στουτγκάρδη και Μάιντς, και την ασίστ που κατέγραψε απέναντι στην πρώτη, ο Τσιμίκας αγωνίστηκε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης της Λίβερπουλ και απέναντι στην Χέρτα, δίνοντας και πάλι την τελική πάσα στον ίδιο αποδέκτη (Μανέ), όντας ξανά εντυπωσιακός!

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ευρύ 2-2 και ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας αντικαταστάθηκε από τον Άντι Ρόμπερτσον με την έναρξη του δευτέρου μέρους!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0