Football Talk

Δουβίκας: «Με έχουν υποδεχθεί εκπληκτικά στην Ουτρέχτη» (video)

Δουβίκας: «Με έχουν υποδεχθεί εκπληκτικά στην Ουτρέχτη» (video)

Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες στην Ολλανδία με την Ουτρέχτη, μετά τη φιλική επικράτηση επί του Βόλου με 6-2.

Ο 21χρονος επιθετικός αγωνίστηκε βασικός απέναντι στους Βολιώτες, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Μετά την λήξη του αγώνα μίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε στην ζωή του στην Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο για εμένα το σημερινό (χθεσινό) φιλικό καθώς είχα να αντιμετωπίσω την πρώην μου ομάδα από την οποία έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Απλά έπρεπε να κάνω το καθήκον μου».

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Τάσου Δουβίκα από την Ολλανδία και την Ουτρέχτης: «Είναι παραπάνω από καλές. Όλοι με έχουν υποδεχθεί εκπληκτικά. Με έχουν βοηθήσει όλοι στα πάντα. Γενικά εδώ όλα είναι έτοιμα και εγώ απλά ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο».

Η πιο σημαντική διαφορά που έχεις εντοπίσει έως τώρα: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του Ελληνικού και του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Η πιο σημαντική διαφορά είναι στην οργάνωση. Όπως είπα και πριν, εδώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα πέρα από το να παίζει ποδόσφαιρο».

Ποια η γνώμη σου για την ομάδα του Βόλου όπως την είδες στο φιλικό: «Θεωρώ ότι είχε καλή εικόνα. Σίγουρα το σκορ ήταν μεγάλο, αλλά σε λέω ότι η Ουτρέχτη έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης διαπίστωσα ότι ο Βόλος έχει αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να βρεθούν ακόμα μεταξύ τους».

Ο στόχος του Τάσου Δουβίκα από δω και πέρα: «Ο στόχος του Τάσου Δουβίκα είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».

Και φυσικά συμμετοχές στην Εθνική ομάδα: «Το εύχομαι. Είναι ευχή για εμένα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0