Football Talk

Αστάνα: «Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας με τον Άρη»

Αστάνα: «Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας με τον Άρη»

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των περιορισμών στην πόλη.

Ο Άρης φιλοξενείται το μεσημέρι της Πέμπτης (22/07, 16:00) από την Αστάνα στο πλαίσιο του Β’ Προκριματικού γύρου του Conference League και της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης της σεζόν. Οι δύο ομάδες όμως θα δώσουν τη μάχη τους μέσα σε άδειο γήπεδο, καθώς τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη για την αντιμετώπιση της πανδημίας έφεραν και απαγορεύσεις στα γήπεδα της χώρας.

Η ανακοίνωση της Αστάνα αναφέρει:

«Σαν αποτέλεσμα της απόφασης του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού της πόλης Nur-Sultan, A.S. Beisenova σχετικά με την ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας στην πρωτεύουσα της χώρας από την 14η Ιουλίου 2021, αποφασίστηκε η απαγόρευση μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές. Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 17 Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας UEFA Conference League Round 2, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2021, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Η FC Astana κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μπορούσαν να είναι παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου Astana-Arena, αλλά η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει αγώνα με τη συμμετοχή θεατών, επειδή η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0