Football Talk

Η πανευτυχής ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στο instagram

Η πανευτυχής ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στο instagram

Ο Αργεντινός αστέρας κατάφερε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την Εθνική Αργεντινής και η ανάρτησή του στα social media, τα λέει όλα.

Σχετικά Άρθρα

Από τα ξημερώματα της Κυριακής (11/07), ο Λιονέλ Μέσι έβαλε (επιτέλους) την σφραγίδα του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο του διεθνή τίτλο και ο πανηγυρισμός του μέσω των social media, μιλάει από μόνος του.

Συγκεκριμένα, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Βραζιλίας στον μεγάλο τελικό του Copa America, χάρη σε γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία και σήκωσε το πρώτο της τρόπαιο μετά από το 1993. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της τρελής πορείας και MVP της διοργάνωσης, ήταν αναμφίβολα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο έμπειρος επιθετικός πήρε από το χεράκι την εθνική ομάδα της χώρας του και με απολογισμό τεσσάρων γκολ (πρώτος σκόρερ) και πέντε ασίστ (επίσης πρώτος), έκανε σεφτέ στους διεθνής τίτλους. Ταυτόχρονα, έδωσε την δική του απάντηση στους επικριτές του, που «πάταγαν» στο γεγονός πως δεν έχει διάκριση με την Αργεντινή.

Στην ανάρτησή του, ο έμπειρος άσος γράφει: «Τι υπέροχη τρέλα!!! Αυτό είναι καταπληκτικό, ευχαριστώ Θεέ!!! Είμαστε πρωταθλητές μέσα στο σπίτι σας!! Έλα, γαμώτο!». Μαζί, στην αγκαλιά του το βαρύ τρόπαιο του Copa America με το όνομα της Αργεντινής χαραγμένο πάνω.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0