Football Talk

Λουτσέσκου: «Διατήρησα επαφή με τον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ»

Λουτσέσκου: «Διατήρησα επαφή με τον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ»
Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για το διάστημα που εργάστηκε στην Αλ Χιλάλ και στον ΠΑΟΚ.
Σχετικά Άρθρα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ρουμανίας και για ακόμη μία φορά τόνισε ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά», ήταν τα καλύτερα του χρόνια, ως προπονητής, ενώ μίλησε για το ποδόσφαιρο στη χώρα του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Διατήρησα επαφή με τον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ. Ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 χρόνια που εργάστηκα στον ΠΑΟΚ. Έζησα σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Αρχικά με δέχθηκαν με αρκετή εχθρότητα, αλλά αργότερα έκανα πολλές φιλίες. Είναι περίπλοκο να συγκρίνεις τη Ραπίντ Βουκουρεστίου με τον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι που έφυγα από τη χώρα μου, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω. Το να πηγαίνεις ανάμεσα σε ξένους, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, είναι καλό να συνεχίζεις να εργάζεσαι στο εξωτερικό.

Οι άνθρωποι στη Ρουμανία πρέπει να το καταλάβουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε τεράστιες προσδοκίες, αλλά η κατάσταση στη Ρουμανία δεν είναι καλή. Έχουμε έλλειψη νοοτροπίας μαχητή, δεν έχουμε σεβασμό, δεν έχουμε προσωπικότητες.

Έχουμε ένα πρωτάθλημα που πηγαίνει προς την ανωνυμία. Πολλά από τα γήπεδα είναι μικρά, είναι σαν να παρακολουθείς παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας. Τα παραδοσιακά κλαμπ, εξαφανίζονται. Είναι σαν να είμαστε τρελοί! Υπάρχουν πολλά συμφέρονται στη μέση. Οι ομάδες αλλάζουν τους προπονητές κάθε δύο ή τρεις μήνες», όπως δήλωσε.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0