Football Talk

«Μυθικό» αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Αϊτής στην αναμέτρηση με τον Καναδά! (video)

«Μυθικό» αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα της Αϊτής στην αναμέτρηση με τον Καναδά! (video)

Ένα από τα πιο εντυπωσιακάαυτογκόλ πέτυχε ο τερματοφύλακας της Αϊτής, Χοσούε Ντούβεργκερ, στο παιχνίδι με τον Καναδά στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022!

Σε μια εκ των πράγματων εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, η Αϊτή κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Καναδά, στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Στην επαναληπτική αναμέτρηση των δύο χωρών, ο Καναδάς επικράτησε με 3-0, αλλά το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη «μοίρα» εξαιτίας μιας σπάνιας στιγμής που χάρισε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Καραϊβικής.

Ο Χοσούε Ντούβεργκερ, είκοσι επτά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ με ένα αδιανόητο αυτογκόλ, υποπίπτοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει καταγράψει ποτέ ο τηλεοπτικός φακός.

Σε μια προσπάθεια να κοντρολάρει την πάσα του συμπαίκτη του, Λαφράνς, δεν υπολόγισε καλά την πορεία της, έχασε εύκολα τον έλεγχο της μπάλας και όταν εν τέλει προσπάθησε να την απομακρύνει πριν αυτή περάσει τη γραμμή, δεν τη βρήκε σωστά και την έστειλε στα δικά του δίχτυα. Με τον τρόπο αυτό άνοιξε το σκορ, κάνοντας αδύνατο να διεκδικήσει οτιδήποτε η Αϊτή, σε συνδυασμό με το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης υπέρ του Καναδά.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0