Football Talk

Super League: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ και το θρίλερ της Ευρώπης… συνεχίζεται

Super League: Μόνος δεύτερος ο ΠΑΟΚ και το θρίλερ της Ευρώπης… συνεχίζεται
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφήνοντας πίσω του ένα… χάος

Σε θρίλερ εξελίχθησαν τα τρία ματς της Super League για την 7η αγωνιστική των play off. Με το τρίποντο της νίκης κατάφερε να φύγει ο ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, ενώ στα ματς σε Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε νικητής.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2


Τρία λεπτά χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ για να κλειδώσει τη νίκη που τον φέρνει μόνο του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο 47ο λεπτό από ενέργεια του Ουάρντα και πάσα του στον Κρμέντσικ, ο Τσέχος έγραψε το 1-0.
Στη συνέχεια ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κρμέντσικ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 50’. Η ΑΕΚ μείωσε το σκορ στο 92ο λεπτό με πέναλτι του Τάνκοβιτς, όμως ήταν πλέον αργά για να πάρει κάτι από τα παιχνίδι…

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μάνου. Την μπάλα αρχικά απομάκρυνε ο Τζολάκης, όμως, έπειτα από την επέμβαση του VAR, φάνηκε πως είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Έπειτα από δύο δοκάρια και κάποιες αλλαγές του Μαρτίνς, ο Φορτούνης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 82’ με ωραίο πλασέ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φύγουν με το τρίποντο, ο Μπρούνο Γκάμα, ωστόσο, αστόχησε σε πέναλτι στο 89’, ενώ ένα λεπτό αργότερα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ολυμπιακού. Ο Άρης πέραν των βαθμών έχασε και δύο κομβικούς παίκτες, καθώς ο Τζέγκο υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο, ενώ ο Δεληζήσης έφυγε με κάκωση στο ισχίο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2

Ένα βήμα πίσω στην υπόθεση – Ευρώπη έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να κυνηγάνε δύο φορές το σκορ και τελικά έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το σκορ για τον Αστέρα άνοιξε η κεφαλιά του αμαρκάριστου Σουάρεθ στο 10ο λεπτό. Το 1-1 γράφτηκε με άδοξο για τον Νίκο Παπαδόπουλο τρόπο αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα τον προσπέρασε και ο Χατζηγιοβάνης μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία στο 28’.
Οι Αρκάδες πήραν εκ νέου προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες στο 42ο λεπτό, τα οποίο το «τριφύλλι» μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο Χατζηγιοβάνης στο 53’.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2
(90’+2 Τάνκοβιτς / 47’ Κρμέντσικ, 50' Σβαμπ)

Άρης – Ολυμπιακός 1-1
(11’ Μάνος / 82’ Φορτούνης)

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-2
(28', 53' Χατζηγιοβάνης / 10' Σουάρεθ, 42' Μπαράλες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

  ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1. Ολυμπιακός 83 33
2. ΠΑΟΚ 61 33
3. Άρης 59 33
4. ΑΕΚ 55 33
5. Παναθηναϊκός 52 33
6. Αστέρας Τρίπολης 46 33


Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0