Face to Face

Ο Σινσίερ Κάρι στο BN Sports: «Θέλω οι συμπαίκτες μου να χαμογελούν, αγαπάμε τους οπαδούς μας και μας το ανταποδίδουν!» (video)

Ο Σινσίερ Κάρι στο BN Sports: «Θέλω οι συμπαίκτες μου να χαμογελούν, αγαπάμε τους οπαδούς μας και μας το ανταποδίδουν!» (video)

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Ηρακλή επί του Ερμή Σχηματαρίου, ο Σινσίερ Κάρι, στάθηκε στην ενότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα του, στη νοοτροπία της και τη σχέση με τον κόσμο που την υποστηρίζει.

Δηλώσεις στον Αντρέα Φούντα

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος για το σπουδαίο «ραντεβού» με τον Πανιώνιο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (19/05, 16:00), που θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο για την Basket League, μέσω του Final 4 της Elite League.

Ο Ερμής Σχηματαρίου αποδείχθηκε πολύ υψηλό εμπόδιο, προσφέροντας μια συγκλονιστική «μάχη» κόντρα στον Ηρακλή, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Final 4.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Γηραιού» , ο Σινσίερ Κάρι, περιέγραψε τη σημασία της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Αυτό σημαίνει τα πάντα. Από όταν ήρθα στην Ελλάδα, λέμε πως αυτός είναι ο στόχος μας. Να έρθουμε εδώ και να πάρουμε την άνοδο. Μετά από τόσες μάχες, παραμένουμε ενωμένοι όλοι μαζί και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είμαι περισσότερο από περήφανος για την ομάδα μου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την τελικό».

Ο Ηρακλής πέρασε μεγάλο διάστημα του αγώνα όντας πίσω στο σκορ, και σύμφωνα με τον Κάρι, η σωστή νοοτροπία αλλά και η σκληρή άμυνα της ομάδας, ήταν τα στοιχεία που την κράτησαν «ζωντανή».

«Απλά μείναμε ενωμένοι και συνεχίσαμε να πιστεύουμε, ό,τι και να γινόταν στο παιχνίδι. Δε πανικοβληθήκαμε, κανείς δεν έκανε βιαστικές επιλογές, και μέσα από την άμυνά μας επιστρέψαμε με τον ιδανικό τρόπο».

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, κυριότερα οι Παπαρέγκας και ο Μαστρογιαννόπουλος, αποτέλεσαν τους παίκτες οι οποίοι πέτυχαν πάρα πολύ κρίσιμα, προσωπικά καλάθια, σε διάφορα σημεία του αγώνα, αλλά και στο φινάλε. Οι πανηγυρισμοί τους στα περισσότερα εξ αυτών μαρτυρούσαν τρομερή ένταση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτόν του Κάρι, όταν με γκολ-φάουλ διαμόρφωσε το 79-73 και «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι.

«Προσπαθήσαμε να βγάλουμε ενέργεια. Η ομάδα μας ήταν λίγο ‘στα κάτω της’, και υπήρξαν φάσεις που άλλαξαν το μομέντουμ. Εγώ ήθελα να βλέπω τους συμπαίκτες μου να χαμογελούν και να δίνουν ό, τι έχουν στο παιχνίδι».

Ο Ηρακλής, ίσως είχε και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ερμή. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον κόσμο του, ο οποίος πριν καν αρχίσει ο αγώνας και μέχρι το τέλος του, δε σταμάτησε δευτερόλεπτο να φωνάζει με την ίδια ένσταση και το ίδιο πάθος, ακόμα κι όταν η ομάδα του βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Κάρι εξέφρασε τα συναισθήματα που τρέφει αυτός, αλλά και οι συμπαίκτες του, για τους φιλάθλους του Ηρακλή:

«Το κοινό μας δε μας απογοητεύει ποτέ. Σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί για εμάς, κάνουν απίστευτο θόρυβο και νιώθουμε την ενέργειά τους, και αποτελούν κάθε φορά ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς. Τους αγαπάμε, και αυτοί μας δίνουν πίσω αυτήν την αγάπη».

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0