EUROLEAGUE FINAL-4 2023

ΜακΚίσικ και Ουόκαπ στο BN Sports: «Δεν υπήρχε αδικία, απλώς χάσαμε» (video)

ΜακΚίσικ και Ουόκαπ στο BN Sports: «Δεν υπήρχε αδικία, απλώς χάσαμε» (video)

Εμφανής ήταν η απογοήτευση των παικτών του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ και του Τόμας Ουόκαπ στο BN Sports.

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Μάνος Φυρογένης

Ο Ολυμπιακός έφτασε μόλις μία… ανάσα από το τρόπαιο της EuroLeague, αλλά το απίθανο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ στα 3.1’’, χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 11ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.

Η απογοήτευση στις τάξεις των παικτών των «ερυθρόλευκων» ήταν εμφανής. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους στο BN Sports, αμέσως μετά τη στέψη της «βασίλισσας».

Αρχικά, ο Σακίλ ΜακΚίσικ σχετικά με τις πρώτες του σκέψεις μετά από το ματς ανέφερε ότι «Τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε πλέον για αυτό. Απλώς ήρθαν και μας κέρδισαν. Πρέπει να μάθουμε από αυτό.»

Όσο για το πού κρίθηκε, δεν είχε ιδιαίτερα πολλά να πει. «Είδατε το ματς, νομίζω ότι το πού κρίθηκε θα το αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι.»

Από την πλευρά του ο Τόμας Ουόκαπ στάθηκε στις μικρές λεπτομέρειες που τιμώρησαν τους Πειραιώτες: «Πολλές λεπτομέρειες οδήγησαν στο αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια που θα σε οδηγήσει σε λάθος και αυτό να σε τιμωρήσει

Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ δεν πιστεύει ότι υπήρξε κάποια αδικία ως προς το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν υπάρχει αδικία. Στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις και εμείς πήραμε αυτό που αξίζαμε. Το παιχνίδι ήταν εκεί για εμάς για να το κερδίσουμε. Δεν υπήρχε αδικία απλώς χάσαμε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0