EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Αγγελόπουλοι: «Δικαίωση είναι οι 8.000 που ήρθαν εδώ»

Αγγελόπουλοι: «Δικαίωση είναι οι 8.000 που ήρθαν εδώ»

Τα όσα δήλωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι λίγο μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δικό τους σχόλιο μετά την ήττα του Ολυμπιακό στον τελικό του final four της Euroleague έκαναν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο τόνισαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν και νιώθουν μονάχα περηφάνια. Τέλος στάθηκαν στον κόσμο που έκανε το ταξίδι ως το Κάουνας για να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Για τον χαμένο τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Γ. Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση, έτσι είναι το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όλη τη χρονιά. Είμαστε περήφανοι για αυτό που φτιάξαμε και δημιουργήσαμε. Το είπαμε στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει τον 8ο-9ο-10ο προϋπολογισμό σε όλη την Ευρώπη και διεκδίκησε το ευρωπαϊκό για 2'', όπως και πέρυσι. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους».

Π. Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την πρωτιά στη regular season. Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Ευχαριστούμε τους 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν εδώ. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να φτάσουμε στην κορυφή».

Για τον κορμό του Ολυμπιακού και αν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα διατηρηθεί:

Π. Αγγελόπουλος: «Θα το απαντήσουμε αυτό αφού κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα».

Για το αν αποτελούν δικαίωση για τον Ολυμπιακό τα συγχαρητήρια των αντιπάλων του:

Π. Αγγελόπουλος: «Και εμείς τους συγχαρήκαμε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν μπροστά για 35'. Δικαίωση είναι οι 8.000 που ήρθαν εδώ».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0