EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Μπαρτζώκας: «Μου φώναζαν να ξυπνήσω, νομίζοντας ότι κοιμόμουν, αλλά ευτυχώς ξύπνησα και νικήσαμε!» (video)

Μπαρτζώκας: «Μου φώναζαν να ξυπνήσω, νομίζοντας ότι κοιμόμουν, αλλά ευτυχώς ξύπνησα και νικήσαμε!» (video)
Όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της EuroLeague, δίνοντας την... ατάκα της ημέρας!
Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Γιάννης Ψαράκης, Μάνος Φυρογένης

Μία ημέρα πριν τον τελικό στο Final-4 της EuroLeague στο Κάουνας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παραχώρησε ένα πρώτο σχόλιο, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, προσφέροντας την... ατάκα της ημέρας.

«Άκουσα κάποιον χθες από πίσω μου στην κερκίδα, στο πρώτο ημίχρονο, να μου λέει να ξυπνήσω. Ευτυχως ξύπνησα και νικήσαμε!

Θέλω να πω πως αυτό είναι το μπάσκετ. Οι εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων είναι δύσκολα διαχειρίσιμες από τον κόσμο. Φανταστείτε από τους παίκτες μας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι αύριο και να τα καταφέρουμε».

Στο πρώτο του σχόλιο, από την άλλη, είχε αναφέρει:

«Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στον τελικό αυτής της διοργάνωσης. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν να φτάσουμε έως εδώ. Κάθε χρόνο η EuroLeague γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει αποτυχία, για τις ομάδες που έφτασαν έως το Final-4. Χρειάζεται ένα ακόμα βήμα, όμως. Θεωρώ πως αυτό θα γίνει παλεύοντας για κάθε κατοχή, παίζοντας για την ομάδα και δίνοντας ό,τι καλύτερο έχει ο καθένας για τους οπαδούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0