EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Μπαρτζώκας: «Κανένας πανηγυρισμός, έχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη» (video)

Μπαρτζώκας: «Κανένας πανηγυρισμός, έχουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «παρακάλεσε» τους παίκτες του Ολυμπιακού, να μην... βιαστούν να πανηγυρίσουν, μετά την πρόκριση στον τελικό του Final-4 της EuroLeague στο Κάουνας.
Το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube, έφερε στο «φως» την ομιλία του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μονακό, που έφερε τους Πειραιώτες στον τελικό του Final-4 της EuroLeague στο Κάουνας.

Ο Έλληνας κόουτς, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τους... παρακάλεσε να μην πανηγυρίσουν, καθώς όλα κρίνονται στο ματς της Κυριακής με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το βίντεο:



«Συγχαρητήρια για την 'απάντησή' σας στο δεύτερο ημίχρονο, αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα μας, το κλαμπ και τους οπαδούς μας, με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα είκοσι λεπτά. Αυτό το τρίτο δεκάλεπτο που κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε με 27-2, που είναι ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Η άμυνα που παίξαμε που μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση, ήταν κάτι αξιοσημείωτο, πολύ αξιοσημείωτο. Σπουδαία δουλειά. Τώρα, ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε τη 'δουλειά' που αρχίσαμε νωρίς τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0