EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ο Μάριο Χεζόνια στο BN Sports: «Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα έτοιμη για προκλήσεις»

Ο Μάριο Χεζόνια στο BN Sports: «Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα έτοιμη για προκλήσεις»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στον τελικό της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο BN Sports, μετά την πρόκριση της «βασίλισσας» επί της Μπαρτσελόνα.

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Μάνος Φυρογένης

Μπήκε στο «clasico» ως το αουτσάιντερ η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για άλλη μια φορά, όπως συνέβη και στον περσινό ημιτελικό κόντρα στη μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα, ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της EuroLeague.

Ο Μάριο Χεζόνια πέτυχε το τρίποντο που… σκότωσε ουσιαστικά τους «μπλαουγκράνα» στα 35’’ πριν το φινάλε και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε στο BN Sports για το «μαχητικό» πνεύμα της «βασίλισσας», που είναι πάντα έτοιμη για προκλήσεις, παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχε μέσα στη σεζόν.

«Αυτή είναι όντως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε πάντα πνευματικά προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις και το δείξαμε και στο σημερινό παιχνίδι

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Τρομερή ομάδα! Τελείωσαν πρώτοι για κάποιο λόγο. Έπαιξαν καλά όλο το χρόνο και μας κέρδισαν δύο φορές. Ξέρουμε πως παίζουνε αλλά πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι ψυχικά».

Παράλληλα, σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το αν ο τελικός θα είναι ιδιαίτερος λόγω του «πράσινου» παρελθόντος είπε: «Θα είναι σπέσιαλ παιχνίδι όταν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στο Final 4!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0