EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Σάσα Βεζένκοφ ανακηρύχθηκε MVP της EuroLeague!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Σάσα Βεζένκοφ ανακηρύχθηκε MVP της EuroLeague!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ανακηρύχθηκε στον πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν της EuroLeague όπως ήταν αναμενόμενο και του το ανακοίνωσε η οικογένειά του!

Ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2022-23 στην EuroLeague, κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 18 ομάδων της διοργάνωσης. Κάπως έτσι, ο Βούλγαρος φόργουορντ έγινε ο τρίτος παίκτης των ερυθρολεύκων που φτάνει σε αυτή τη διάκριση μετά τον Μίλος Τεόντοσιτς (2009-10) και Βασίλη Σπανούλη (2012-13).

Ο 27χρονος ψηλός κατέλαβε φέτος πέντε φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής (2η, 4η, 8η, 10η και 24η αγωνιστική) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ βγήκε και δύο φορές MVP του μήνα (Νοέμβριο και Φεβρουάριο).

Το BN Sports βρίσκεται στο Κάουνας και σας μεταφέρει πλούσιο υλικό. Ο απεσταλμένος μας, Μάνος Φυρογένης, είναι στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων και απαθανάτισε τη στιγμή που μαθαίνουν όλοι στο χώρο ότι ο Βεζένκοφ είναι ο MVP της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0