EuroLeague Final-4 2022

Σπανούλης εναντίον Ραζνάτοβιτς στον τελικό του ANGT της Euroleague! (video)

Σπανούλης εναντίον Ραζνάτοβιτς στον τελικό του ANGT της Euroleague! (video)
Η Next Generation του Βασίλη Σπανούλη και η Μέγκα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα τεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του ANGT της Euroleague.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Βασιλική Καραμούζα

Αήττητη παραμένει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο ANGT της Euroleague που διεξάγεται στην «Ranko Zeravica Sports Hall» του Βελιγραδίου (σς. περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από την «Stark Arena»), στο περιθώριο του Final 4. Μάλιστα το σημερινό (20/05) παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είχε εντυπωσιακό φινάλε, με τον Μοχάμεντ Ντιαβαρά να πετυχαίνει buzzer beater τριών πόντων και να διαμορφώνει το τελικό 63-60.

Κάπως έτσι, ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο, μονομαχώντας με την επίσης αήττητη Mega του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τι εστί Ραζνάτοβιτς, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον πλέον φημισμένο και επιτυχημένο μάνατζερ της Ευρώπης. Η ιστορία δεν τελειώνει όμως εκεί, αφού ο Σέρβος ατζέντης είναι αυτός που ανέλαβε να στηρίξει τον «V-Span» από την αρχή μέχρι και το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας!

Όπως καταλαβαίνετε, ο αυριανός (21/05) τελικός αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως ο Βασίλης Σπανούλης, ως επαγγελματίας που είναι, τον αντιμετωπίζει όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του BN Sports:

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0